Kutsumus (Erkki Alaja)

Saatavuus: Loppu varastosta

9,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2017
  • Kirjailija : Erkki Alaja
  • Kustantaja : Teos
  • ISBN : 9789518517972
  • Sivuja : 606
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Helsinkiläinen papin poika Erkki Alaja on toiminut urheilun parissa käytännöllisesti katsoen koko elämänsä - ja uskomattoman monipuolisesti: urheilijana, liittotoiminnassa, kirjailijana, yrittäjänä, markkinointimiehenä, rahanhankkijana, kouluttajana, vaikuttajana, fanina.

Teoksessaan Kutsumus Alaja kertoo oman elämänsä kautta, miten suomalainen urheilumaailma on vuosikymmenten aikanamuuttunut. Kuinka ruskeiden kirjekuorten aika on vähitellen vaihtunut ammattimaisuudenaikakaudeksi. Alaja käy rehellisesti läpi elämänsä vaiheita. Hän on käsittämätön tarinoiden ja anekdoottien runsaudensarvi. Miten Alajan Kiina-yhteyksien lopputuloksena lautaselle jäi vain Shanghain ankka? Millainen oli urheilumies Aatos Erkko? Minkälaista on olla jatkuvasti yhdessä identtisen kaksosveljen kanssa - ja eräänä päivänä alkaa elää ihan omaa elämää? Miltä tuntuu hypätä merirosvovoltti Bolliksen rekillä?

Alaja kertoo myös yli 30-vuotisen yrittäjätaipaleensa raadollisuudesta, kipupisteistä ja autuaallisuudesta, unohtamatta aloittelevan yrittäjän virheitä. Hän on suomalaisen urheilumanagerimaailman pioneereja ja avaa oman toimintansa kautta manageroinnin merkitystä. Liittojen sisäiset ja keskinäiset kiistat, harjoitusleirillä ruokansa retkikeittimellä väsäävät tulevat Euroopan mestarit tai rehellinen onni suuresta sponsorisopimuksesta - suomalainen urheilu on muuttunut ja sirpaloitunut, ja tämä muutos on vauhdittunut 2000-luvulla.

Kirjailija

Erkki Alaja

Kommentit