Kuningatar ruutuun E5 - Pikku rikkeitä ja raskaita rikoksia (Pekka Salo)

Saatavuus: Varastossa

22,50 €
  • Ilmestymisvuosi : 09/2018
  • Kirjailija : Pekka Salo
  • Kustantaja : CrimeTime
  • ISBN : 9789522894755
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Poliisivankila Etelä-Afrikassa, parinvaihtoklubi New Yorkissa, Stasin arkistolabyrintti DDR:n Berliinissä, oikeuslääkärin työpöytä Helsingissä, Venezuelan presidentin palatsi Caracasissa ja riitelevän pariskunnan mökki Kuopion Sorsasalossa.

Lukija pääsee helsinkiläisen toimittajan ja kirjailijan Pekka Salon mukana tutustumaan lontoolaisen prostituoidun toisenlaiseen keikkaan, sipoolaisen huumediilerin kassakaappiin, durbanilaisen kaunottaren pikkuveljen koristossuihin sekä arizonalaisen revolverisankarin ystävään, joka haluaa tulla ammutuksi. Ja totta kai myös Savonlinnan oopperajuhlille.

Pekka Salo on kirjoittanut pariinkymmeneen lehteen ja STT:lle. Toimittanut ajankohtaisohjelmia A-studioon, Ajankohtaiseen kakkoseen ja Kuningaskuluttajaan.Hän on toiminut Tieteen Kuvalehden suomentajana ja laatinut yksitoista rikoskuunnelma Ylen radioteatterille.Kirjailijan uralla on syntynyt seitsemän dekkaria ja novelleita viiteen kokoelmaan. Kuunnelmia on käännetty slovakiaksi ja bulgariaksi, yksi novelli espanjaksi.

Kirjailija

Pekka Salo

Kommentit