Kuhala ja isku Helsingissä (Markku Ropponen)

Saatavuus: Loppu varastosta

21,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2016
  • Kirjailija : Markku Ropponen
  • Kustantaja : Tammi
  • ISBN : 9789513187415
  • Sivuja : 319
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kuinka käy pikkukaupunkilaisetsivälle, kun hän joutuu tekemisiin Helsingin nilkkien kanssa?Helleaalto saa Kallion kadut hehkumaan polttavan kuumina, kun rakkaudessa pettynyt Kuhala saapuu Helsinkiin tapaamaan vanhaa ihastustaan Anastasia Maz-Abunzjahia.Naisen asunto löytyy tyhjänä, ja sen liepeiltä joukko mieluiten piilossa auringonvalolta pysytteleviä stadilaisia. Pian Kuhala saa kuulla, että pääkaupungissa on viime päivinä kuristettu hengiltä kaksi naista ja että seuraavaa uhria on lupa odotella lähiaikoina. Vaikka kyseessä on puhdas lomamatka ja Hippu-koirakin kaipaa jo kotiin, hän ei voi olla selvittämättä, mihin ihanainen Anastasia on kadonnut.Kuhala ja isku Helsingissä on jyväskyläläisen Markku Ropposen viidestoista yksityisetsivä Kuhalasta kertova dekkari.

Kirjailija

Markku Ropponen

Olen jyväskyläläinen, Lappeenrannassa v.1955 syntynyt kirjailija. Olen julkaissut kolmisenkymmentä teosta, joista valtaosa on dekkareita. Minut tunnetaan ehkä parhaiten Otto Kuhala -sarjasta, joka kertoo samannimisen yksityisetsivän edesottamuksista.

Kirjojani on saksannettu, Radioteatteri on julkaissut muutaman kuunnelmani ja sain Vuoden johtolanka -palkinnon v. 1992 dekkarista nimeltä Kuolemanuni.

Harrastan tennistä, koirien ulkoilutusta, lukemista ja omenapuiden satonäkymiä heikentävien ampiaisten harhauttamista valepesällä, jonka rakentuu kätevästi täyttämällä suodatinpussin talouspaperilla ja ripustamalla sen roikkumaan räystään alle. 

Lue lisää

Kommentit