Kolumnisti (Taina Haahti)

Saatavuus: Varastossa

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 09/2017
  • Kirjailija : Taina Haahti
  • Kustantaja : CrimeTime
  • ISBN : 9789522893963
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Prosaisti Taina Haahdin ajankohtainen ja omaperäinen dekkariavaus!

Ilmiannettuaan pomonsa korruptiosta ja saatuaan potkut Mara Nuutinen yrittää elättää itsensä senttailemalla lehtiin. Hän kirjoittaa suopean kolumnin uusiutuvasta energiasta ja saa tuulivoiman vastustajien vihat päälleen. Eräs heistä kutsuu Nuutisen kokemaan, kuinka kurjaa on elää Joppilan Pahavuoressa tuulivoimaloiden läheisyydessä. Kun tuulivoimapuistosta löytyy kuollut nainen, Nuutinen päättää ottaa haasteen vastaan.

Perillä häntä odottaa tuulivoimaan sijoittava kunnanjohto lobbareineen, petettyjen asukkaiden yhteisö sekä lisää kuolleita naisia. Mitä syvemmälle Nuutinen kaivaa, sitä selvemmin kaiken alta tuntuu kuultavan hänen oma menneisyytensä. Pian Nuutinen huomaa joutuvansa itse epäilyjen alaiseksi.

Kuolemantapauksia tutkiva rikosylikonstaapeli uskoo, että pahoilla teoilla on haaraiset juuret ja myrkyllinen kasvusto. Kun yksi asia johtaa toiseen, syntyy ikävyyksiä ruokkiva rihmasto. Sitä jotkut kasvattavat tyhmyyttään, toiset ahneuttaan, kolmannet silkkaa julmuuttaan.

Kirjailija

Taina Haahti

Taina Haahti (s. 1960) on kirjoittanut ammatikseen vuodesta 1996. Hän on julkaissut 13 romaania, niistä 4 nuorille. Lisäksi hän on toiminut Taloussanomien ja Helsingin Sanomien kolumnistina sekä kirjoittanut aikakauslehtiin. Ennen heittäytymistään kirjailijaksi hän ehti toimia yli kymmenen vuotta kansainvälisillä sijoitusmarkkinoilla, ensin treiderinä, sitten johtotehtävissä. Vuosina 2005- 2016 hän toimi kirjallisen työnsä ohella neuvonantajana ruotsalaisessa vastuullisen sijoittamisen konsulttiyrityksessä.

Taina Haahdin romaaneja on kiitetty kielestä, taitavasta tarinankerronnasta sekä talouden ja työelämän syvästä tuntemuksesta. Vaikka tiivis jännite on Haahdin kirjoille leimallista, hän tunnustaa ”Kolumnistin” toistaiseksi ainoaksi rikosromaanikseen. Se ilmestyy syyskuussa 2017.

CrimeTimellä julkaistu kirja: Kolumnisti (ilmestyy syksyllä 2017)
Lue lisää

Kommentit