Kettusen kuudes aisti

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2013
  • Kirjailija : Markus Kajo
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910233
  • Sivuja : 176
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kettusen odotettu paluu!

Mitä varten piti opetella koulussa että Versaali ja Gehenna. Ei puhu terveet sillä tavalla! Eikä kukaan normaali muodosta mitään, paitsi kuviokellujat voivat yhdessä muodostaa ruumiistaan renkaan. Mutta silti sanotaan että joku muodosti hallituksen. Ei muodostanut se oikeasti mitään takuulla!

Miten asiakas voi muka aina olla oikeassa? Jos yksi asiakas sanoo että myyjällä on paidanhelma tulessa ja toinen asiakas sanoo että eikä ole, niin onko tulessa vai ei?

Jos evoluutio on järkevää, ymmärtää miksi naiset tykkäävät sairaall. pahanmakuisista terveyspiiraista. Mutta miksi evoluutio loisi vuosisadasta toiseen miehiä jotka tykkäävät ”epäterveellisestä” makkarasta ja kaljasta? Ainoa selitys: makkara = terveellis-aine. Naisten alh. propagandaa kaikki muu!

Markus Kajon pakinoiva minä, Kettunen, tekee näyttävän paluun. Kettusen kuudes aisti on Kajon jo yli viides pakinakirja, joka tarttuu tuttuun tapaan arjen ja juhlan pieniin ilon- ja harminaiheisiin, pulmiin ja paradokseihin. Markus Kajo Niin pientä tai suurta asiaa tai ilmiötä ei olekaan, ettei siitä voisi esittää näkökulmaa muljauttavaa kysymystä. Lukijalle nämä kysymyksenasettelut tarjoavat yllätyksiä ja hyvän mielen.

Kirjaan tulee myös todennäköisesti loistava kuvitus. (Paitsi jos kustantaja on liian nuualla päällä, jolloin tulee loistavaton kuvitus. Ja kustantajat voi olla hirmu nuukia joskus, tietäisittepä vain!! -MK)

Kajon edellistä kirjaa Kettusen kannettava myytiin liki 10 000 kappaletta. (Sinä näette: Missä rahat! Jos kerta ei ole varaa loistavaan kuvitukseen. Vaikka muka myyty älyttömästi niitä entisiä kirjiä. =Nuuan puhetta! -MK)

Ja laittakaa siihen vielä että vaikka kirja ei olisi hyväkään niin luultavasti se on silti hauskahko kerta monilla voi olla aika takkuamista elämä, että pienikin ilo on iso ilo! Tai ”medium”.

"Kettusen kuudes aisti! on jälleen mainio osoitus Kajon sfääreissä lentelevästä mielikuvituksesta. Yksinkertaiset ja arkiset asiat muuttuvat hänen käsittelyssään absurdeiksi ajatuskokeiksi, joita ei voi kuin ihailla. Parhaita lukuhetkiä ovat ne, jolloin Kajo onnistuu äkkiä kahdella sanalla kääntämään vain etäisesti huvittavan jutun sellaiseksi, jolle on pakko naurahtaa ääneen. Taito kertoo paitsi huumorintajusta myös oivallisesta rytmin ymmärryksestä." - Keskisuomalainen 2.12.2013

"Kettusen kuudes aisti on jälleen oivallinen pakinakokoelma täynnä itsestään melua pitämätöntä huumoria.Kai tässä vaiheessa useimmat jo tietävät, ovatko huumorintajunsa puolesta kettuslaisia vai eivätkö ole, mutta jos ei satu tietämään, niin aina kannattaa kokeilla, josko itsestään löytäisi sellaisen piirteen.. Kirjassa on Markus Kajon omakätisesti piirtämä kuvitus." Kirjavinkit.fi

"Jos jostakin, niin Markus Kajon jutuista tulee paremmalle tuulelle.. Mikäli Kajo ei ole entuudestaan tuttu, lukekaa häneltä ihan mitä tahansa, uskallan luvata että vähintään hymyilyttää." Kirjojen keskellä -blogi

"Kielenkäytön runsaus ja Kettusen kummalliset ajatukset ovat takuuvarmaa viihdettä. Ehdotan, että Kettunen pakollistetaan Onnibus-matkaajien lukemiseksi." Kimmo Wirén, Onnikas 1/2014

Katso kirjan traileri Youtubesta

 

[youtube GbGTFKc4yzY]

Kirjailija

Markus Kajo

Markus A. E. Kajo on syntynyt Isojoella Etelä-Pohjanmaalla joulukuussa 1957, kasvanut ja käynyt koulunsa Joensuussa Pohjois-Karjalassa ja viettänyt aikuisikäänsä ensin Tukholmassa, sitten mm. Helsingissä, ja Tampereella, missä hän on työskennellyt toimittajana Yleisradion (TV2:n) viihdeohjelmissa vuodesta 1986.

Ensimmäisen kerran Kajo vakavasti ajatteli kirjoittamista leipätyökseen ollessaan kaksivuotias. Tuolloin hän arveli ryhtyvänsä aikanaan joko kirjailijaksi tai toimittajaksi.

Päätoimiseen fiktiiviseen kirjoittamiseen Kajo on siirtynyt uutistyöstä STT:n ja Ylen leivissä, mutta humoristisia tekstejä hän on "väsännyt huvin vuoksi ja tienestiksi" jo kouluajoista saakka.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit