Tarjous

Kestävyysliikunta (Lasse Seppänen, Kalle Kotiranta)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 29,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2016
  • Kirjailija : Lasse Seppänen, Kalle Kotiranta
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789526618456
  • Sivuja : 240
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Toivottu käytännönläheinen ja kansantajuinen kirja kestävyysliikunnasta.

Kirja perehtyy kestävyysliikuntaan monipuolisesti ja käy läpi perusteellisesti mm. kestävyyden perusteet, kestävyyden osa-alueet, kestävyysharjoittelun eri muodot, kuntotestauksen sekä kestävyyskunnon mittaamiseen. Kirjassa on mukana myös kestävyysliikunnan sekä kuntotestauksen ammattilaisia ja asiantuntijoita, jotka perehdyttävät lukijan eri lajien ja tehokkaan harjoittelun saloihin. Kirja on suunnattu kaikille kestävyysliikkujille – niin kuntoilijoillekin kuin tosissaan tiettyyn tavoitteeseen harjoitteleville.

Kirjan laajasta sisällöstä löytyvät mm. Kestävyyden perusteet, kestävyyskoneisto – ihminen, kestävyyskunnon osatekijät, kestävyysharjoittelu, kuntotestaus, syke, teho, harjoitusdatan analysointi, kestävyysliikunnan harjoittelu, palautuminen, ravitsemus, psyykkinen valmennus ja valmistautuminen, nuorten kestävyysharjoittelu, kestävyysliikkujan lihaskunto, kestävyysliikkujan liikkuvuus, kestävyysliikkujan lihashuolto, monilajiharjoittelu, kilpaileminen, leirit.

Kirjan lajiosioissa käydään läpi kestävyyslajien perusteita ja erityishuomioita näihin liittyen. Mukana ovat juoksu, hiihto, pyöräily, uinti, suunnistus, triathlon ja soutu.

Kirjailija

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen on mentaaliseen personal trainingiin erikoistunut personal trainer. Hän on Suomen kokenein personal trainereiden kouluttaja sekä fysiikkavalmennuksen että mentaalivalmennuksen saralla. Lasse on koulutukseltaan ammattivalmentaja (Veat), lisensioitu personal trainer (EHFA) sekä NLP Associate Trainer.Lue lisää

Kalle Kotiranta

Kalle Kotiranta on päätoimittaja, personal trainer ja valmentaja, joka on erikoistunut kestävyysliikuntaan. Kotiranta on työskennellyt pitkään mediassa ja liikunnan parissa. Hän on ollut kirjoittamassa 12 kirjaa ja kustantanut sekä toimittanut kymmeniä kirjoja.

Lue lisää

Kommentit