Tarjous

Kesäpesä – Avaa ovi kauniiseen kesään (Ilona Pietiläinen)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2015
  • Kirjailija : Ilona Pietiläinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911124
  • Sivuja : 168
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot


Suomalainen unelma voisi olla järven rannalla siintävä lomaparatiisi. Paratiisi voi yhtä hyvin olla myös oma pihamökki, kesäkeittiö tai puutarha.

Usein sen rakentaminen ei käy hetkessä eikä missään nimessä ilman hikipisaroita – nehän ovat juuri se juttu – ilman niitä ei mikään tuntuisi niin rakkaalle. Se, miltä tuntuu hikikarpaloiden keskellä, kädet mullassa ja rättiväsyneenä, on jotain selittämättömän upeaa. Silloin voi skoolata kesälle.

Niin minä kuin varmasti sinäkin aina vannomme ne kuuluisat viimeiset sanat – ei ikinä enää. Ne ovat kuitenkin jo unohtuneet kesähulluuden iskiessä – aivan varmasti pihan perältä löytyy vielä raivaamaton kohta.

Vaikka kaikkia haaveita ei juuri tänään voisikaan toteuttaa, on meillä lupa heittäytyä kesään täysin rinnoin ja sukeltaa aina yhtä innostuneena kukkapuskan kimppuun. Varokaa siis te nokkoset, voikukat ja juolavehnät – me kesäihmiset emme väsy koskaan.

Kirjailija

Ilona Pietiläinen

Ilona Pietiläinen (s. 1975) on valokuvaaja ja sisustustoimittaja. Hänen töitään on julkaistu valtakunnallisissa sisustuslehdissä. Ilona kuvaa tarinoita missä vain, metsässä, rannalla, puutarhassa ja kotimiljöössä.
 
"Mikään ei ole mahdotonta, jos vain tarpeeksi uskot siihen"
Ilona

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Hurmaava huvila (Ilona Pietiläinen)

Hurmaava huvila (Ilona Pietiläinen)

Normaalihinta: 17,90 €

Tarjoushinta 14,90 €