Tarjous

Kesämökillä – värityskirja (Piia Keto)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 14,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 04/2016
  • Kirjailija : Piia Keto
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912404
  • Sivuja : 84
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Aikuisten design-värityskirja huippusuunnittelijalta.

Kesämökki. Se herättää paljon tuntemuksia. Mökkeilyyn kuuluu runsaasti vuosittaisia rituaaleja: loputonta kunnostamista, pengertämistä, kuopsutusta ja rehkintää. Mökillä toisaalta myös heitetään arjen paineet harteilta ja nautitaan kiireettömästä olemisesta. Grilli ja sauna lämpiävät päivittäin, uimisesta ei saa tarpeekseen, jäätelöä syödään koko vuoden edestä ja tuoreet marjat leivotaan ihaniin herkkuihin. Toiset tykkäävät soudella, joku taas löhötä auringossa ja kolmannen intohimo on seurata ötököiden puuhia. Kesämökin estetiikka koostuu vanhoista tavaroista ja kulahtaneista mökkivaatteista - mökillä asiat saa olla vähän vinksin vonksin. Pitsiverhot, mauttomat koriste-esineet, ulkohuussi ja pihakaivo eivät jää unholaan, vaikka kesämökit modernisoituvat vauhdilla. Muistot ja kuvat elävät ainiaan.

Kesämökillä on Piia Kedon toinen värityskirja. Ensimmäinen kirja, Leskenlehtiä ja revontulia, kuvasi neljän vuodenajan ominaispiirteitä ja sai ilmestyessään upean vastaanoton. Tämä kirja on tehty samaan kiiteltyyn postikorttimuotoon ja tällä kertaa aiheena on suomalaisille tuttuakin tutumpi kesämökkeily.

Piia Keto (s.1978) on kansainvälisesti työskentelevä suunnittelija ja kuvittaja. Jaalasta kotoisin oleva Keto asustaa tätä nykyä Helsingin Käpylässä. Kedon vahva ja tunnistettava piirrosjälki on ihastuttanut mm. Arabialle suunnitellussa Piilopaikka-kuvituksessa, joka löytyy myös Fazerin keksipakkauksesta ja Pauligin kahvirasiasta. Kuvituksissa on vahvasti läsnä luonto ja arkipäiväinen elämänmeno, sekä mausteena reilu ripaus mielikuvitusta.

Kirjailija

Piia Keto

Piia Keto (s.1978) on kansainvälisesti työskentelevä suunnittelija ja kuvittaja. Jaalasta kotoisin oleva Keto asustaa Helsingin Käpylässä miehensä ja poikansa kanssa. Kedon vahva ja tunnistettava piirrosjälki on ihastuttanut mm. Arabian Piilopaikka-astiasarjassa, Fazerin keksipakkauksessa, Pauligin kahvirasiassa ja Aarrekid-lastenvaatteissa. Kuvituksissaan Keto käyttää runsaasti luontoaiheita, joihin hän yhdistää mielikuvituksellisia elementtejä.

 

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista