Keihäscowboy Kari Ihalainen - menestyksen kummisetä

Saatavuus: Varastossa

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 04/2013
  • Kirjailija : Tapani Salo
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789525912890
  • Sivuja : 180
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kari Ihalainen on kansainvälisesti arvostetuin suomalainen yleisurheiluvalmentaja, joka on valmentanut keihäänheittäjiä yli kymmenessä maassa, viimeksi Etelä-Koreassa. Keihäänheittopiireissä Ihalaisen tuntevat kaikki. Hänen valmentajakaudellaan Suomen urheiluliitossa (1990-2005 ja 2011-) suomalaisheittäjät ovat voittaneet yhteensä 46 arvokisamitalia.

Ihalainen joutui syksyllä 2011 kovaan paikkaan, kun hänet valittiin Suomen Urheiluliiton keihäsvalmentajaksi pettymykseen päättyneiden Daegun MM-kisojen jälkeen. SUL:n toimitusjohtaja Jarmo Mäkelän mielestä Ihalainen oli käytännössä ainoa mies koko maailmassa, joka pystyi kokoamaan Suomen keihäspiirien rakoilleet rivit. Legendaarinen Seppo Räty sanoo, ettei tuossa tilanteessa ollut vaihtoehtoja. Keihäskunnian palauttajaksi tarvittiin kaiken kokenut Ihalainen.

Kari Ihalainen on rosoinen persoona rajussa ammatissa. Hän ei peittele heikkouksiaan, välillä hänen elämänsä on ollut liiankin vauhdikasta. Kirja kertoo rehellisen ja vaiherikkaan tarinan, kuinka puusepästä tuli maailman arvostetuin keihäsvalmentaja. Kirjassa ovat äänessä Karin ystävät ja työtoverit, kuten Ilkka Kanerva, Tapio Korjus, Seppo Räty, Mauri Auvinen, Into Turvanen, Leo Pusa, yhdysvaltalainen keihäsguru Jeff Gorski ja Karin valmentamat keihäänheittäjät.

Uutisointia kirjasta:

Yleisurheilun Kuvalehti


Iltasanomat

Iltalehti


Ilkka


Pohjalainen


Kirjailija

Tapani Salo

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kaaret ja tarinat – Keihäsmestarit Nevalasta Ruuskaseen (Pasi Rein)

Kaaret ja tarinat – Keihäsmestarit Nevalasta Ruuskaseen (Pasi Rein)

Normaalihinta: 25,90 €

Tarjoushinta 6,90 €