Kilpimies (J. K. Tamminen)

Saatavuus: Loppu varastosta

12,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2017
  • Kirjailija : J. K. Tamminen
  • Kustantaja : Minerva
  • ISBN : 9789523124462
  • Sivuja : 246
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö, rikosylikomisario Jouko Aro odottaa tuomiotaan, mutta huumekauppa ei ole pysähtynyt hänen pidätykseensä. Hänen työnsä jatkaja, komisario Raimo Korhonen joutuu taistelemaan paitsi entisiä myös uusia vihollisia vastaan. Rikosten ja valheiden tahmainen verkko tuntuu ympäröivän häntä ja hänen kollegoitaan, eikä enää ole helppoa tietää, kehen voi luottaa. Kuka on kuka? Kuka suojaa ja ketä? Kuka on Kilpimies ja minkä vuoksi?

Kilpimies on terävä aikalaisromaani kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden toiminnasta Suomessa ja naapurimaissa. Se näyttää maailman, jossa paha antaa enemmän toivoa ja mahdollisuuksia kuin hyvä. Maailman, jossa korruptio on tehokkaasti hyötykäytössä.

Kirja on odotettua jatkoa J. K. Tammisen Pasilan mies -kirjalle. Se vie lukijan rikosten maailman syövereihin ja kokemuksiin, jotka ravistelevat lukijan arvomaailmoja.

Kirjailija

J. K. Tamminen

J. K. Tamminen on Viron ja Latvian rajaseudulla asuva pitkän linjan rikostoimittaja. Ennen rikostoimittajaksi ryhtymistään kirjoittaja oli ammattirikollinen Suomessa ja Itä-Euroopassa. Uriensa eri vaiheissa hän on kouluttautunut mm. rikostutkijaksi, lakimieheksi ja teologiksi. Nyt hän kirjoittaa väitöskirjaa johtamistieteistä.

J. K. Tamminen toimii rikosasiantuntijana myös tapaus Aarniota käsittelevässä elokuvassa. Zone2 Picturesin tuottama ja Pekka Lehdon ohjaama elokuva tulee ensi-iltaan syksyllä 2016. Elokuvassa rikolliset kertovat tapahtumista, jotka johtivat Aarnion pidätykseen.

Lue lisää

Kommentit