Kauniit kulmat - kulmakarvat arkeen ja juhlaan (Katarina Lagus)

Saatavuus: Varastossa

23,50 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2017
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789527196281
  • Sivuja : 160
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Huolitellut kulmat ja kulmakarvat ovat tärkeä osa itsestä huolehtivan naisten kauneutta.

Kulmakarvat ovat olleet tunnettujen naisten tavaramerkki aina Kleopatrasta Elisabeth Tayloriin. Viime vuosina Cara Delevignen ja Angelina Jolien kaltaiset tyyli-ikonit ja esikuvat ovat tehneet huolitelluista kulmista itsellensä tavaramerkin.

Huolitellut kulmakarvat ovat tänä päivänä jokaisen naisen kauneustrendi teini-ikäisistä tyttäristä aina isoäitiin asti. Kauniit kulmat on käytännönläheinen ja visuaalisesti upea teos juuri sinulle sopiviin kulmiin – niin arkeen kuin juhlaan.

Kirjassa käydään läpi kulmakarvojen historia muinaisista egyptiläisistä ja Rooman aikakaudelta keskiaikaan sekä luodaan katsaus 1990-luvun eri vuosikymmenien trendien kehitykseen. Lukija huomaa, miten trendit ovat muuttuneet ja eläneet ja jälleen palanneet aikaisempiin suuntauksiin.

Kauniit kulmat auttavat jokaista naista tunnistamaan oman kasvotyyppinsä ja hahmottamaan juuri omiin kasvoihin sopivat kulmat. käytännönläheiset ohjeet auttavat löytämään jokaiselle sopivan tavan ehostaa kulmakarvat oikein, hyvältä näyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kommentit