Kaksipäisen vekaran varjossa (pokkari) (Juha Vuorinen, Mikael Wöller)

Saatavuus: Loppu varastosta

6,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2013
  • Kirjailija : Juha Vuorinen, Mikael Wöller
  • Kustantaja : Diktaattori
  • ISBN : 9789525474312
  • Sidosasu : Pokkari

Kuvaus

Lisätiedot

Juha Vuorinen (vas.) ja hänen menneisyyden tietolaarinsa Mikael Wöller (oik.) raottavat yhteisvoimin historian raskaita verhoja ja paljastavat meille salaisuuden: Jumalan ja Pirun taivaallisen vedonlyönnin seurauksena Adolf Hitlerillä onkin poika. Eikä mikä tahansa natiainen vaan kaksipäinen nappisilmä, jolla on häkellyttävä vaikutusvalta isänsä päätöksiin. Ettei peräti kosminen.

Mustassa Otossa on jotakin suloisen humaania ja rakastettavaa, kun taas arjalaisnupin haltija Lothar harjoittaa päällekäyvää ja ilkeääkin tyyliä. Tarinan käänteet saavat kylmät väreet juoksemaan välillä jopa Pirunkin selkäpiitä pitkin. Mutta onneksi Jumalalla on pirullisen hyvä huumorintaju, vaikka se välillä tutkimaton onkin.

Kaksipäisen vekaran varjossa on suuri kertomus hyvästä ja pahasta ja siitä, voika näitä kahta ikinä selvästi erottaa toisistaan. Diktaattorin historiasarjan avaus kertoo, kuinka pelottavat hahmot olivat aikanaan päättämässä Euroopan kohtalosta. Todellisuus on tarua ihmeellisempää, ja kaikki luettava totista totta, joskin salattua totuutta.

Kirjailija

Juha Vuorinen

Mikael Wöller

Kommentit