Tarjous

Kakkutaidetta kotikeittiössä (Emma Iivanainen)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 14,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 04/2014
  • Kirjailija : Emma Iivanainen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910394
  • Sivuja : 160
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kirjasta on saatavilla II-laadun kirja, joka on palautunut kirjakaupoista. Kirjan kannessa voi olla pieniä kulumia ja tahroja.

Käsissäsi on kirja, jonka jokainen sivu on inspiraation juhlaa. Kakkutaiteilija ja -bloggari Emma Iivanainen paljastaa tässä kirjassa parhaat niksinsä, joiden avulla jokainen voi tehdä kakuista taidetta.

Tyylikkään näyttävä kirja on täynnä lumoavan kauniita kakkuja ja toinen toistaan houkuttelevampia reseptejä. Selkeiden ohjeiden avulla opit tekemään herkkiä kukkakoristeita ja graafisen mittatarkkoja kakkuja. Kirjan havainnollisten vaihekuvien ja ohjeiden avulla aloittelevakin kakunkoristelija pystyy luomaan makeaa taidetta omassa keittiössään. Kokeneemmalle leipojalle kirja tarjoaa runsaasti uusia ideoita.

Mielikuvitukselliset makuyhdistelmät nostavat veden kielelle ja houkuttelevat leipomaan yhä uudelleen.

Hurmaavien kakkujen ja kuppikakkujen lisäksi kirjasta löytyvät ohjeet täydellisten macaron-leivosten valmistamiseen. Valmistaudu siis hurmaamaan juhlavieraat todellisella värien ja makujen sinfonialla.

Emma Iivanainen on itseoppinut kakkutaiteilija ja suositun Painted By Cakes -blogin kirjoittaja. Omistautuminen kakunkoristelulle ja omaleimainen tyyli veivät näyttävät kakut museon vitriiniin asti, kun hänet valittiin Vuoden käsityöläiseksi 2013.

www.paintedbycakes.com

Helsingin Sanomat

Arvostelut

"Kakkutaiteilija Emma Iivanaisen kirja on täynnä toinen toistaan täydellisempiä täytekakkuja, macaroneja ja kuppikakkuja. Niiden koristeet ovat upeita." Helsingin Sanomat 17.7.2014.

Kirjailija

Emma Iivanainen

Emma Iivanainen on itseoppinut kakkutaiteilija ja leivontakirjailija, jonka Suomen käsityön museo valitsi vuoden käsityöläiseksi vuonna 2013. Emma kirjoittaa säännöllisesti kansainväliseen Cakes & Sugargraft -lehteen sekä kotimaiseen Kaneli & sokeri -lehteen. Emma pitää Maku-lehden verkkosivuilla omaa blogiaan Painted by Cakes.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Emman kakut, leivokset & jäätelöt (Emma Iivanainen)

Emman kakut, leivokset & jäätelöt (Emma Iivanainen)

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 14,90 €