Kaikki kuvaa - Parempia valokuvia ja videoita (Pekka Punkari)

Saatavuus: Loppu varastosta

27,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2018
  • Kirjailija : Pekka Punkari
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522915498
  • Sivuja : 208
  • Sidosasu : Nelivärinen, Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Onnistu ja innostu!

Useimmat meistä kuvaavat jo päivittäin, mutta harva hyödyntää kameransa tarjoamia ulottuvuuksia. Näin, vaikka kamerapuhelimetkin antavat jo mahdollisuuden ohjata kameran luovia ominaisuuksia, mikä lisää niin onnistumisprosenttia kuin kuvien ja videoiden näyttävyyttä merkittävästi. Jopa moni järjestelmäkameran omistaja tyytyy turhaan täysautomaattiin ja luovuttaa tilanteen hallinnan kokonaan Kaukoidän insinööreille.

Tämä kirja opastaa sinut ohjaamaan automatiikkaa kaikilla kameroilla. Kuinka asetat sopivat perusasetukset ja löydät oikeat kuvaussäädöt eri tilanteisiin. Opit hallitsemaan valotusta, tarkennusta, värintoistoa ja salamaa sekä tunnelmaa tukevia kuvausohjelmia sisällä ja ulkona. Havainnolliset esimerkit johdattavat askelia henkilö-, tilanne-, maisema- ja luontokuvaustilanteissa aivan eri tavalla kuin kameran käyttöohje.

Innostava teos avaa myös kuvien käsittelyn ja videoiden editoinnin salat kamerapuhelimilla jo kuvauspaikalla. Myös sommittelu-, rajaus- ja kuvakulmavinkit lupaavat lisää tykkäyksiä kuvillesi.

Selkeästä sisällöstä vastaa valokuvaaja ja suosittu kouluttaja Pekka Punkari, joka tunnetaan myös monista aiemmista menestysoppaistaan.

* * *

Kirjan esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=OPRV6G0jXOI

* * *

Onnistumiseen ei tarvita kuvauksen koko oppimäärää – yksikin korjausliike voi nostaa kuvien tasoa merkittävästi. Tällä idealla Pekka Punkari, pitkän linjan tietokirjailija ja valokuvakouluttaja, on lähtenyt tekemään kirjaansa. Teoksesta löytyy käytännönläheisiä, selkeitä neuvoja: kuinka valita aika, aukko, ohjata valotusta ja tarkentaa. Miten saat hienoja luontokuvia, miten käytät salamaa henkilökuvissa ja miten käytät hyödyksi kameran näyttöä. Runsaasti havainnollisia esimerkkikuvia. Kaikille kuvauksesta kiinnostuneille.
Minna Jerrman, Kamera-lehti

Kirjailija

Pekka Punkari

Kamera-lehden päätoimittajana pitkään vaikuttanut Pekka Punkari toimii nyt vapaana kirjoittajana, kuvaajana ja suosittuna kouluttajana. Hän on toimittanut oppaita ja artikkeleita niin kuvauksen tekniikasta kuin ilmaisustakin ja pitänyt useita valokuvataidenäyttelyjä.

Lue lisää

Kommentit