Kaikki kuntosaliharjoittelusta (Riku Aalto, Lasse Seppänen)

Saatavuus: Loppu varastosta

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 03/2014
  • Kirjailija : Riku Aalto, Lasse Seppänen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910356
  • Sivuja : 350
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kirja sisältää nimensä mukaisesti kaiken oleellisen tiedon, jonka tarvitset kehittääksesi kehostasi voimakkaamman, lihaksikkaamman, kiinteämmän ja suorituskykyisemmän. Kirja sisältää muhkean lukupaketin ihmiskehon rakenteesta ja toiminnasta, lihaskuntoharjoittelun perusteista sekä erikoistekniikoista, treenaamista ja palautumista tukevasta ravitsemuksesta ja lisäravinteista sekä tuloksekkaan harjoittelun ohjelmoinnista. Valtava liikepankki sekä liike- ja ohjelmavariaatiot eri tavoitteisiin tähtääville harjoittelijoille ovat kirjan toiminnallista ja helposti käytäntöön vietävää antia. Lisäksi kirja sukeltaa erilaisten harjoitusmenetelmien ja tehokeinojen maailmaan.

Tämä kirja ei ole tarkoitettu aloittelijoille, vaan niille, jotka haluavat tietää enemmän, harjoitella optimaalisemmin sekä saavuttaa parempia tuloksia lihaskuntoharjoittelulla!

Kirja on tarkoitettu liikunnan, terveyden ja hyvinvointialan ammattilaisille, opiskelijoille sekä tavoitteellisille kuntoilijoille syventäväksi treenikirjaksi sekä harjoitusliikepankin laajennuspaketiksi. Kirja on myös mainio hakuteos esimerkiksi fysioterapeutille, liikunnanopettajalle, ryhmäliikunnanohjaajalle sekä personal trainerille.

 

Arvostelut

"Kaikki kuntosaliharjoittelusta on perusteellinen paketti kuntosalitreenistä, ihmiskehon rakenteesta ja toiminnasta ja ravitsemuksesta" Uudenmaan Insinööri 5/2014

Kirjailija

Riku Aalto

Riku Aalto on yksi personal trainingin uranuurtajista Suomessa. Hän on työskennellyt pitkään koulutustehtävissä liikunta-alan ammattilaisten, kuten kuntosaliohjaajien ja personal trainereiden kouluttajana. Lisäksi hän on toiminut useiden lajien kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden kuntovalmentajana. Hän on myös toiminut harjoittelun asiantuntijana mm. Fitness- ja Juoksija-lehdissä, Helsingin Sanomissa ja Fit4You-TV-ohjelmassa. Fysioterapeutin pohjakoulutustaan Aalto on täydentänyt ammattivalmentaja- ja liikuntahallintotutkinnoilla sekä personal trainer -koulutuksella.

Lue lisää

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen on mentaaliseen personal trainingiin erikoistunut personal trainer. Hän on Suomen kokenein personal trainereiden kouluttaja sekä fysiikkavalmennuksen että mentaalivalmennuksen saralla. Lasse on koulutukseltaan ammattivalmentaja (Veat), lisensioitu personal trainer (EHFA) sekä NLP Associate Trainer.Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista