Kaikki kaupan (Sirpa Tabet)

Saatavuus: Varastossa

5,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2013
  • Kirjailija : Sirpa Tabet
  • Kustantaja : CrimeTime
  • ISBN : 9789522891099
  • Sivuja : 381
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Eläinlääkäri Meri Tähtisen yhtiökumppani Risto Koivu kuolee törmättyään autolla siltapilariin. Onnettomuustutkinta muuttuu murhan selvittelyksi kun vainajan verestä löydetään unilääkettä. Ihmetystä herättää auton tavaratilasta löytynyt kultaisen noutajan ruumis.Meri saa vastuulleen kollegaltaan jääneet työt. Ensitöikseen hänen pitää hoitaa uuden koirien allergialääkkeen kauppa. Hän ihmettelee Koivulle osoitettuja salaperäisiä sähköpostiviestejä ja vastaa pilapäiten yhteen. Vastauksella on arvaamattomat seuraukset. Klinikalle murtaudutaan, Meri piiloutuu ja kuulee murtomiesten etsivän jotain. Meri epäilee yhtiökumppaninsa sotkeutuneen johonkin laittomaan, ehkä uuden allergialääkkeen tutkimusraporttien väärentämiseen. Kun miehen asunnosta löytyy iso summa rahaa, epäily vahvistuu. Pian Meri huomaa jonkun olevan perässään. Yhtiökumppani on selvästikin jättänyt jälkeensä jotain, jonka saadakseen joku on valmis vaikka tappamaan.

Seitsemän vuoden tauon jälkeen kirjan julkaisevat Sirpa Tabet osoittaa jälleen kiitellyn taitonsa harhauttaa lukijaa viime sivuille asti.

Kirjailija

Sirpa Tabet

Sirpa Tabet (s. 1943) on Riihimäellä syntynyt kirjailija. Tabet on koulutukseltaan ekonomi ja on työskennellyt markkinointi- ja mainosalalla. Hän on ollut vapaa kirjailija julkaistuaan kolmannen romaaninsa vuonna 1990. Nykyään Tabet asuu Karjalohjalla.

Hän on kirjoittanut sekä nykypäivään sijoittuvia dekkareita että historiallisia jännitysromaaneja. Tabet’n dekkarit poikkeavat tavallisesta siten, että päähenkilönä ei ole rikoksiin erikoistunut ammattilainen tai edes harrastelija, vaan tavallinen ihminen. Perinteisiin dekkareihin Tabet'n kirjoja yhdistää melkein loppuun asti arvoitukseksi jäävä murhaajan henkilöllisyys.

CrimeTimellä julkaistu kirja: Kaikki kaupan (2013)
Lue lisää

Kommentit