Kahvakuula – Tavoitteellisen treenaajan opas (Lasse Seppänen, Kalle Kotiranta, Tuomo Kilpeläinen, Ari Kaikkonen)

Saatavuus: Loppu varastosta

14,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Tee harjoittelustasi monipuolista kahvakuulan avulla.

Viime vuosien aikana kahvakuulaharjoittelun suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Kahvakuulien avulla treenaaminen sopiikin moneen eri tavoitteeseen. Kirjan avulla luot itsellesi harjoitusohjelmia tavoitteidesi mukaisesti. Kirjassa käydään läpi tehokkaimmat kahvakuulaliikkeet ja hyödynnetään kahvakuulaa osana oman kehon ja muiden apuvälineiden treeniä.

Kirja soveltuu kahvakuulaharjoittelusta innostuneelle kuntoilijalle ja tarjoaa haastetta kokeneemmallekin konkarille. Kirjassa on selkeä ja opastava liikepankki ja runsaasti harjoitusohjelmia.

Kahvakuulatreeni toimii sinulle, joka haluat

  • voimaa
  • kestävyyttä
  • liikkuvuutta
  • tasapainoa
  • painonhallintaa
  • kiinteyttä

Kahvakuulamies Tuomo Kilpeläinen on yksi kahvakuulaharjoittelun uranuurtajista Suomessa. Valmentajana ja kahvakuulakouluttajana kunnostautunut Kilpeläinen työskentelee Liikuntakeskus Voitossa Oulussa.

Lasse Seppänen toimii Trainer4You Oy:ssä kouluttajana sekä valmentajana aiheenaan mm. kuntouttava ja ennaltaehkäisevä harjoittelu, psyykkinen valmennus sekä kestävyysliikunta. Valmennustehtävissä Lassen asiakaskuntaan kuuluvat niin kuntoilijat kuin urheilijatkin aina kansainvälisen tason huipulle saakka.

Kalle Kotiranta on kokenut liikunnan ja viestinnän ammattilainen, joka on kirjoittanut lukuisia tietokirjoja. Kahvakuulaharjoittelu kuuluu olennaisena osana Kotirannan viikoittaiseen treeniin.

Arvostelut

"Kirjassa on tuhdisti asiaa kahvakuulan valinnasta, oikeista asennoista ja myös riskeistä sekä monipuoliset liikkeet venyttelyihin saakka." Työ, Terveys, Turvallisuus -lehti, 3/2015

"Nyt on julkaistu tosi hyvä kahvakuulakirja! Siis sellainen, jossa iso osuus on pyhitetty kahvakuulaurheilulle ja perusliikkeille." Merjan Sporttiblogi 

"Kahvakuulaliikkeissä monipuolisesti opastava kirja pureutuu myös kuulatreenien yleisimpiin virheisiin.. Kuulailusta nauttii koko kroppa, ja sitä on vaivaton harrastaa vaikka parvekkeella tai mökillä." Kauneus ja terveys, 7/2015

Kirjailija

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen on mentaaliseen personal trainingiin erikoistunut personal trainer. Hän on Suomen kokenein personal trainereiden kouluttaja sekä fysiikkavalmennuksen että mentaalivalmennuksen saralla. Lasse on koulutukseltaan ammattivalmentaja (Veat), lisensioitu personal trainer (EHFA) sekä NLP Associate Trainer.Lue lisää

Kalle Kotiranta

Kalle Kotiranta on päätoimittaja, personal trainer ja valmentaja, joka on erikoistunut kestävyysliikuntaan. Kotiranta on työskennellyt pitkään mediassa ja liikunnan parissa. Hän on ollut kirjoittamassa 12 kirjaa ja kustantanut sekä toimittanut kymmeniä kirjoja.

Lue lisää

Tuomo Kilpeläinen

Kahvakuulamies Tuomo Kilpeläinen on yksi kahvakuulaharjoittelun uranuurtajista Suomessa. Kilpeläinen toimii Trainer4You:n kouluttajana sekä valmentajakonsulttina useiden yritysten, urheiluseurojen,urheilijoiden sekä mm. KKI-ohjelman kanssa.

Lue lisää

Ari Kaikkonen

Ari Kaikkonen on kahvakuulaohjaaja sekä kahvakuulaurheiluvalmentaja. Ari on menestynyt kahvakuulakilpailija, mm. biathlonin SM-kultamitalisti vuosilta 2013 ja 2010.

Lue lisää

Kommentit