Kahden maan makuja – Italian viinit suomalaisessa ruokapöydässä (Heikki Remes)

Saatavuus: Loppu varastosta

9,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 06/2015
  • Kirjailija : Heikki Remes
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911612
  • Sivuja : 208
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

”Viinimiehenä” tunnetun Heikki Remeksen uusimmassa kirjassa Italian viinit kohtaavat suomalaisen ruoan.

Kirja tarjoaa koti- tai ystäväpiirissä kokkaaville maukkaita ja helppotekoisia ruokia, joita italialaiset viinit tukevat olemuksellaan. Kirjan lähtökohtana on yhdistää pääosin suomalaiset, puhtaat raaka-aineet kokonaisuudeksi, joka muistuttaa italialaisten intohimosta ruokaan sekä ruokakulttuuriin, ja tarjota sen kautta ideoita suomalaiseen ruokapöytään. Ohjenuorana on sesonkiajattelu, tuoreus, paikallisuus ja yksinkertaisuus – tinkimättä kuitenkaan makunautinnoista, jossa kotimainen ruoka on pääosassa.

Kahden maan makuja edustaa Suomea maailman parhaiden ruokakirjojen Gourmand Awards -kilpailussa ruoka- ja viinikirjojen sarjassa.

Heikki Remes on pitkän linjan viini- ja ruokaharrastaja, joka kirjoittaa viini-, ruoka- ja matka-aiheisia artikkeleita ja pitää viinikursseja. Kahden maan makuja on Heikki ja Eeva Remeksen viides viinin ja ruoan iloja ylistävä kirja.

Kirjailija

Heikki Remes

Heikki Remes on pitkän linjan viini- ja ruokaharrastaja, joka kirjoittaa viini-, ruoka- ja matka-aiheisia artikkeleita ja pitää viinikursseja. 

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista