Tarjous

Kaaret ja tarinat - Keihäsmestarit Nevalasta Ruuskaseen -pokkari + Keihäskalenteri (Pasi Rein)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 9,90 €

Tarjoushinta 6,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 01/2017
  • Kirjailija : Pasi Rein
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-296-1
  • Sivuja : 250
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Keihäskalenteri ja Keihäspokkari -tarjouspaketti
Keihäskarnevaalit, Pasi Rein

Ole mukana tukemassa suomalaista keihäänheiton valmennustyötä! Osta näyttävä keihäskalenteri 2017 ja suosittu Kaaret ja tarinat -kirja pakettitarjouksena!

Ostamalla tämän suomalaisia keihässankareita esittelevän seinäkalenterin, sinäkin voit olla turvaamassa suomalaisen keihäänheittoperinteen jatkumoa. Jokaisesta myydystä kalenteri ja kirja -paketista annetaan 10 euroa keihäsvalmennuksen tukemiseen, Keihäskarnevaalit Ry:lle.

Kalenterissa esitellään keihäänheiton mestareita ja keihäsvaikuttaja: Tiina Lillak, Jorma Kinnunen, Kari Ihalainen, Aki Parviainen, Tero Pitkämäki jne. Saat samassa paketissa kalenterin lisäksi urheilutoimittaja Pasi Reinin 250-sivuisen pokkarin Kaaret ja tarinat – Keihäsmestarit Nevalasta Ruuskaseen.

Keihäskarnevaalit ovat koonneet kerran kesässä lajin nuoret harrastajat, valmentajat ja huiput yhteen jo vuodesta 1975 lähtien. Monet entiset ja nykyiset mestarit ovat olleet saamassa oppia lajin ammattilaisilta ja lisäksi tapaamassa omia esikuviaan. Keihäskoulutoimintaa ollaan laajentamassa alueelliseksi ja ympärivuotiseksi toiminnaksi, jolloin harrastajamäärät ja harjoittelun laatu sekä ylipäätään nuorten mahdollisuus tutustua lajiin paranevat.

Kirjailija

Pasi Rein

Pasi Rein on seurannut urheilutoimittajana suomalaista keihäänheittoa 20 vuotta. Ennen sitä  muistoissa ovat Seppo Hovisen ysikymppiset 1970-luvulla ja Tiina Lillakin maailmanennätysheitot 1980-luvun alkupuolella.

Lue lisää

Kommentit