Juoksijan harjoitusopas - askeleet Cooperista maratoniin

Saatavuus: Loppu varastosta

19,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Juoksijan harjoitusopas on työkalu niin juoksutekniikan kehittämiseen, tavoitteelliseen harjoitteluun kuin juoksukunnon parantamiseenkin. Tuloksia syntyy, kun harjoitellaan oikein ja kiinnitetään huomiota olennaisiin asioihin.

Juoksutekniikan parantaminen, monipuoliset harjoitukset, oikea rytmitys, voimaharjoittelu, riittävä palautuminen, lihashuolto ja monipuolinen ravinto tukevat matkaa kohti uusia tavoitteita. Kirja tarjoaa harjoitusmalleja maratonille, puolimaratonille sekä lyhyempien matkojen tavoitteisiin. Kirja antaa ohjeita juoksemisen perusteista, mutta tarjoaa opittavaa etenkin kokeneemmille kuntoilijoille, jotka haluavat kehittyä.

Opus toimii juoksijan oppaana matkalla kohti uusia ennätyksiä ja lennokkaampaa askellusta. Kirja pureutuu myös ajan ilmiöihin, kuten ultrajuoksuun ja paljasjalkajuoksuun.

Kirjan tekijäkaarti omaa vuosikymmenten kokemuksen juoksemisesta - niin maailman huipulla kuin juoksukouluissakin. Kokemusta riittää myös valmentamisesta sekä erityisesti juoksemiseen liittyvän materiaalin tuottamisesta.

Kirjailija

Ari Paunonen

Ari Paunonen on Juoksija-lehden päätoimittaja, ja hän on toiminut kestävyysjuoksuvalmentajana vuodesta 1985 lähtien. Lisäksi hän on Suomen Urheiluliiton valmentajakoulutuksen kestävyys-, pika- ja aitajuoksun liittovalmentaja.
<br><br>Arin vuonna 1977 juoksema alle 19-vuotiaiden maailmanennätys 3000 metrillä on edelleen voimassa oleva Euroopan ennätys.

Lue lisää

Kalle Kotiranta

Kalle Kotiranta on päätoimittaja, personal trainer ja valmentaja, joka on erikoistunut kestävyysliikuntaan. Kotiranta on työskennellyt pitkään mediassa ja liikunnan parissa. Hän on ollut kirjoittamassa 12 kirjaa ja kustantanut sekä toimittanut kymmeniä kirjoja.

Lue lisää

Seppo Anttila

Seppo Anttila on työskennellyt Valmennus ja kunto-, Skimbaaja- ja Juoksija-lehdessä toimittajana yhteensä 15 vuotta sekä Men’s Health -lehden päätoimittajana 3 vuotta.

Lue lisää

Harri Hänninen

Tuomo Lehtinen

Lisämateriaali

Kommentit