Jotain lainattua & Jotain sinistä (Nora Roberts)

Saatavuus: Loppu varastosta

14,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2018
  • Kirjailija : Nora Roberts
  • Kustantaja : Gummerus
  • ISBN : 9789512410590
  • Sivuja : 663
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Neljän vahvan ja kauniin naisen pyörittämä Kartanohäät on hääpalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen ikimuistoisia hetkiä. Mutta ovatko naiset niin keskittyneitä toisten onneen, että unohtavat omansa?

Hääkakkutaituri Laurel McBane on liian hillitty arvostaakseen kaikkia niitä romanttisia ylellisyyksiä, joita heidän asiakkaansa janoavat. Haaveensa on kyllä Laurelillakin, ja se haave liittyy Parkerin veljeen Delaneyyn, johon hän on ollut toivottoman ihastunut jo teinitytöstä lähtien. Laurel uskoo komean lakimiehen olevan hänen tavoittamattomissaan, mutta yksi vihainen, kuuma ja polvet notkauttava suudelma saa hänet hämmennyksiin. Voisiko hetken kiihko jatkua?

Hääsuunnittelija Parker Brown on kiinnostuneempi BlackBerrystään kuin sulhonmetsästyksestä. Hän tietää pystyvänsä tekemään jokaisen asiakkaansa hääpäivästä täydellisen. Jokainen yksityiskohta pysyy tiukasti Parkerin hyppysissä, eikä mikään ongelma horjuta hänen organisointikykyään. Parkerilla on kaikki hallussa... kunnes Malcolm Kavanaugh sotkee kaiken. Prätkän selässä viihtyvä entinen stuntmies ei todellakaan edusta sitä mitä hallittu Parker mieheltä kaipaa. Mutta onni ei aina löydy sieltä, mistä kuvittelemme...

Jotain lainattua ja Jotain sinistä ovat Nora Robertsin lumoavan Morsiussarjan osat 3 ja 4.

Kirjailija

Nora Roberts

Kommentit