Jippii – Huikea tarina IT-kuplasta ja vuosien oikeuspiinasta -pokkari (Petteri Järvinen)

Saatavuus: Varastossa

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 02/2015
  • Kirjailija : Petteri Järvinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911384
  • Sivuja : 380
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Nettihuuman hulluista vuosista korkeimpaan oikeuteen: nettioperaattori Jippiin vuodet pokkarina.

Vuosituhannen vaihtuessa Suomi eli teollisuushistoriansa kulta-aikaa. Nokia nousi alan globaaliksi markkinajohtajaksi, Sonera osti miljardeilla ilmaa Saksasta ja nettihuuma valtasi kotimaiset it-yritykset. Suomalainen nettioperaattori Jippii listautui pörssiin keväällä 2000 ja lähti valloittamaan Euroopan markkinoita. Suunnitelmat kariutuivat nettikuplan puhkeamiseen, jolloin avainhenkilöiden toimista käynnistyi yksi pisimmistä ja mutkikkaimmista talousrikosoikeudenkäynneistä.

Järvinen seurasi IT-alan hulluja vuosia aitiopaikalta. Kirjassa hän kertoo omien kokemustensa valossa, miten nousukauden huuma ja pörssilistautuminen vaihtuivat kymmenen vuoden piinaksi oikeusjärjestelmän rattaissa.

Petteri Järvinen (dipl. ins.) on maamme tunnetuin itkirjailija. Hänellä on takanaan pitkä ura niin kirjoittajana, kouluttajana kuin IT-alan mielipidevaikuttajanakin. Tunnustuksena kirjallisista töistään hänelle on myönnetty muun muassa valtion tiedonjulkistamispalkinto. Järvinen toimi Jippiissä tutkijana ja pörsiin listautumisen jälkeen vt. viestintäjohtajana.

Kirjailija

Petteri Järvinen

Tietokirjailija, tietotekniikka-asiantuntija ja kolumnisti Petteri Järvinen (s. 1962) on kirjoittanut yli kolmekymmentä kirjaa tietotekniikasta ja tietoturvasta.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista