Intohimona Fitness (Jaana Kotkansalo)

Saatavuus: Loppu varastosta

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2014
  • Kirjailija : Jaana Kotkansalo
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789526618319
  • Sivuja : 169
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kiinteytyminen, lihasmassan hankkiminen sekä lihaserottuvuuden parantaminen ovat suosittuja tavoitteita kuntoilijoiden keskuudessa. Fitness-urheilussa edellä mainitut asiat viedään äärirajoille.

Body Fitness on laji, jossa tulee olla kireä ja lihaksikas, mutta silti naisellinen. Maksimaalinen lihaserottuvuus, riittävä lihasmassa sekä dieetin viimeisten päivien toimenpiteet edellyttävät oikeaa harjoittelua ja ravintoa.

Kirja kertoo seikkaperäisesti mitä tavoitteisiin tähtäävä harjoittelu vaatii ja miten se onnistuu. Kirjan teemoja ovat lihasmassan hankinta, kiinteytyminen ja lihaserottuvuuden parantaminen sekä niihin liittyvä lihaskuntoharjoittelu, aerobinen liikunta ja ravitsemus.
Kirja uppoutuu myös ns. kisadieettiin sekä käsittelee ohjelmineen ja ruokavalioineen erilaisia case-esimerkkejä painonpudottajan, lihasmassan hankkijan sekä fitness-urheilijan onnistumistarinoiden muodossa.

Elämäntapana Fitness -kirja toimii niin itsenäisen valmentautujan kuin personal trainerin tai fitness-valmentajan asiakkaan kehonmuokkausoppaana. Kirja tarjoaa liikunta-, terveys- ja hyvinvointialan opiskelijoille ainutlaatuista tietoa kehonmuokkaustavoitteisten asiakkaiden valmennuksen tueksi.

Kirjailija

Jaana Kotkansalo

Jaana Kotkansalo on menestynyt Fitness-kilpailija sekä valmentaja, joka on kilpaillut niin ammattilaisena kuin amatöörinäkin Body Fitnessin SM-, EM- ja MM-lavoilla. Jaanan valmennettavat ovat voittaneen fitness-lajeissa noin 40 SM-mitalia. Jaana valmentaa urheilija-asiakkaiden lisäksi myös tavallisia kuntoilijoita sekä ryhmiä, etenkin painohallinnan sekä liikunnan aloittamisen merkeissä.

Lue lisää

Kommentit