InDesign CC – Julkaisun tekeminen (Petteri Paananen)

Saatavuus: Varastossa

24,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 05/2015
  • Kirjailija : Petteri Paananen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911223
  • Sivuja : 144
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Teetkö nyt tai tulevaisuudessa julkaisuja InDesignohjelmalla painettavaksi tai sähköisesti jaettavaksi? Kaipaatko tietoa kuvien käyttämisestä, typografiasta, tyyleistä, sivupohjista ja interaktiivisista elementeistä sekä lukuisista muista työskentelyä tehostavista taittamisen nikseistä?

Oppaassa käydään läpi perusteellisesti esitteen, lehden taiton sekä monipuolisen digitaalisen dokumentin valmistaminen työharjoitusprojektien avulla. Perustoimintojen lisäksi esitellään tärkeimmät InDesign CC:n uudet ominaisuudet.

InDesign on muiden Adoben ammattiohjelmien tavoin muuttunut Creative Cloud- eli CC-tuotteeksi. Miten tämä vaikuttaa tuotteiden ostamiseen ja käyttöön? Asennetaanko ohjelmat edelleen omalle koneelle? Miten eri kieliversiot ladataan? Opas vastaa myös näihin ja moniin muihinkin Creative Cloud -aiheisiin kysymyksiin.

Opas soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin julkaisun tekijöille sekä Mac- että Windowsympäristössä. Tekstissä on huomioitu sekä englannin- että suomenkielisen version käyttäjät.

>> Lue blogikirjoitus kirjan tekemisestä

Arvostelut

"Asiat käydään läpi loogisessa järjestyksessä käyttöliittymän ja toimintojen perehdytyksestä erilaisten julkaisumuotojen kautta viimeistelyvaiheeseen liittyviin toimintoihin. Jatkuvasti lisääntyvä elektroninen julkaisu saa oman osansa kattavasti." Julkaisija 4/2015, Elias Kapiainen

Kirjailija

Petteri Paananen

Petteri "barcoder" Paananen on julkaisun tekemisen ammattilainen. Takanaan hänellä on yli 10 vuotta työskentelyä mainos- ja uusmediatoimistoissa sekä kouluttajana. Ulkoasu ja taitto on syntynyt lukemattomiin kirjoihin, lehtiin, esitteisiin, internetsivuihin ja multimedia-projekteihin. Kouluttajana hän on perehdyttänyt tuhansia oppilaita Adobe -ohjelmien, värinhallinnan, typografian ja julkaisun tekemisen eri aihepiireihin.

Kuva: Mikael KaplarLue lisää

Lisämateriaali

Kommentit