KIRJAKAUPPA.COM HALUAA, ETTÄ SINÄ VOIT HYVIN

Kirjakauppa.com esittelee eri tavoin erilaisia persoonia, ideoita ja vaihtoehtoja jatkossa osana verkkokaupan sisältötarjontaa. Haluamme olla mukana suomalaisessa arjessa ja auttaa tekemään siitä parempaa - fyysisesti ja henkisesti.

Hae mukaan IHANA 2017 -kampanjaan ja koe unohtumattomia elämyksiä hyvinvoinnin parissa

Tuomme esille jo tunnettuja kasvoja, joilla on kokemusta ja näkemystä valitsemistamme hyvinvoinnin osa-alueista. Samalla haluamme löytää ja aktivoida uusia henkilöitä - lähettiläitä, jotka haluavat innostua kokeilemaan uusia asioita sekä innostaa ja haastaa muita mukaan nauttimaan paremmasta olosta. Lähettiläät testaavat yhteistyökumppanien tuotteita ja palveluja ja jakavat kokemuksiaan blogissa. Jos olet kiinnostunut jakamaan kokemuksiasi muiden hyödyksi ja iloksi, hae lähettilääksi!

Hae mukaan nyt - Saatat olla etsimämme henkilö

Lähettiläiden ja erilaisten tempausten avulla toivomme saavamme mukaan laajan joukon kiinnostuneita ja palkitsemme heitä mielenkiintoisen sisällön lisäksi erilaisilla arvonnoilla ja palkinnoilla. Lukemisen kautta opimme uutta ja oivallamme uusia mahdollisuuksia. Kokeilemalla ja ymmärtämällä erilaisia vaihtoehtoja lisäämme sivistystämme ja samalla mielemme ja kehomme voi paremmin. Ei pöhkömpi yhtälö - vai mitä.

Innostu - Haasta ja nauti itsekin siinä sivussa

Täytä alla oleva lomake ja olet mukana lähettiläskisassa! IHANA 2017 -lähettiläät valitaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä


IHANA 2017 -hakulomake

Etunimi*
Sukunimi*
Sähköpostiosoite*
Syntymävuosi
Paikkakunta
Puhelin
Mistä teemoista olet kiinnostunut?*
Perustele, miksi juuri sinut tulisi valita IHANA 2017 -lähettilääksi?
Kerro myös minkälaista sisältöä tuottaisit mieluiten ja miten levittäisit ihanaa oloa ympärillesi vuonna 2017?
Kerro tarkemmin mielenkiinnostasi teemoihin liittyen ja mitä haluaisit kokeilla tulevaisuudessa?
Kyllä kiitos, haluan parhaat edut suoraan sähköpostiini!
Kyllä Ei
Olen lukenut ja hyväksyn kampanjan säännöt*
Kyllä
IHANA 2017 hyvinvointikampanjan ehdot ja säännöt 23.5.2017

  1. Kampanjan järjestäjä. Kampanjan järjestää Kirjakauppa.com (käytetään myöhemmin kampanjan järjestäjä).
  2. Kampanjan vaiheet ja aikataulu. Kampanja-aika on 1.6.2017-31.12.2017. Hakemuksia vastaanotetaan 1.6.2017-1.11.2017 välisenä aikana. Lähettiläät valitaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
  3. Kampanjaan lähettilääksi osallistuminen. Kaikille avoimeen kampanjaan voi osallistua kampanjasivulta löytyvällä lomakkeella. Kampanjasivu on esillä järjestäjän kotisivuilla. Mikäli osallistuja on alaikäinen, tulee osallistujalla olla huoltajan suostumus osallistuessaan kilpailuun. (Hyväksyessään kampanjan ehdot, osallistuja vakuuttaa, että hänellä on vanhemman suostumus kilpailuun osallistumiseen).

   Kampanjaan lähettilääksi osallistutaan:

   1. täyttämällä lomakkeen vaatimat tiedot
   2. hyväksymällä kampanjan ehdot
   3. sitoutumalla lähettiläälle vaadittuihin ehtoihin (ks. kohta 5. a.)

   1. Lähettiläät. Kampanjaan lähettilääksi voi osallistua ikään tai sukupuoleen katsomatta kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

     1. Lähettiläiden ehdot. Kampanjan järjestäjä vastaanottaa lähettiläshakemuksia alla olevin ehdoin.
      • Lähettiläs sitoutuu tuottamaan tietyn määrän sisältöä kampanja-sivulle järjestäjän ohjeiden mukaan.
      • Julkaisut tulee olla lähettilään itse tekemiä ja lähettiläs on vastuussa tekstin alkuperäisyydestä.
      • Ajanjakso lähettiyden kestolle sovitaan henkilökohtaisesti, jokaisen IHANA 2017 lähettilään kanssa. Kuitenkin minimissään yhden kuukauden.
      • Sisältö saa olla kirjoittajan/tuottajan näköinen, mutta yleisten sääntöjen mukainen. Järjestäjä on oikeutettu muuttamaan/korjaamaan sisältöä, mikäli järjestäjä näkee sen epäsopivaksi.
      • Järjestäjä ei ole velvoitettu julkaisemaan tuotettua sisältöä kanavissaan missään muodossa.
      • Julkaisuissa ei saa olla sisältöä, jotka loukkaavat jonkin yksityishenkilön, yrityksen tai jonkun muun osapuolen oikeuksia tai yksityisyyttä.
      • Julkaisut eivät saa sisältää sopimatonta sisältöä. Sopimattomaksi luokitellaan säädytön, moraaliton tai kampanjan määriteltyyn teemaan jollain tapaa sopimaton sisältö.

    1. Sisältöjen käyttöoikeus. Kampanjan järjestäjällä on oikeus käyttää kampanjaan osallistuneita julkaisuja ilman erillistä korvausta ainoastaan kampanjan markkinointiin ja viestintään sekä kampanjan järjestäjän tai yhteistyökumppaneiden tuotteiden/palveluiden markkinointiin. Halutessaan sisällön tuottajan nimi mainitaan myös kampanjan ulkopuolisten julkaisuiden yhteydessä. Palkkioiksi julkaisuiden tekemisestä voidaan lukea järjestäjän ja/tai yhteistyökumppaneiden testaukseen luovuttamat tuotteet.

   1. Lähettilääksi valitut. Lähettiläille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Hakemukset käsitellään viikoittain. Lähettiläät julkaistaan ja esitellään järjestäjän käytössä olevissa digitaalisen median kanavissa. Kampanjan järjestäjän vastuu. Kampanjan järjestäjä ei vastaa kampanjaan osallistumisen yhteydessä tapahtuvista tietoliikennehäiriöistä tai tietoteknisistä ongelmista, jotka estävät kampanjaan osallistumisen. Kampanjan palkkion saaja vapauttaa kampanjan järjestäjän palkkion toimituksen jälkeisistä kuluista (esimerkiksi palkkion käyttämiseen liittyvistä kustannuksista). Nämä kampanjan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumisen yhteydessä ("olen lukenut ja hyväksynyt kampanjan säännöt") kaikki osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kampanjan palkkioihin liittyviä ehtoja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Rekisteriote 23.5.2017.

  Rekisterinpitäjä: Kirjakauppa.com
  Sähköposti: info@kirjakauppa.com
  www-osoite: http://www.kirjakauppa.com

  Rekisterin tietosisältö: Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sekä kampanjaan osallistuminen ja siihen liittyvät tiedot.
  Tietolähteet: Kampanjasivu ja siellä oleva lomake, jonka kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa lomakkeella.
  Rekisterin tarkoitus: Tietoja käytetään ainoastaan kampanjan viestinnässä ja osallistumisessa, ellei osallistuja ole lomaketta täyttäessään hyväksynyt saamaan jatkossa viestintää kampanjan järjestäjältä tai yhteistyökumppaneilta.
  Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.