Tarjous

Hurmaava huvila (Ilona Pietiläinen)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 17,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 02/2014
  • Kirjailija : Ilona Pietiläinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910363
  • Sivuja : 168
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Hurmaavassa huvilassa vietetään kiireettömiä kesäpäiviä, herkutellaan mansikkaisilla unelmilla ja rakennetaan kesäisiä ideoita. Puutarhan kukkia hoidetaan rakkaudella ja pihalle rakennetaan pikkurahalla kaunista katsottavaa. Kirjan sivuilla rämmitään mökin rakentamisen askeleita eteenpäin ja vihdoin valmiiksi saadaan  pitkäaikainen haave - hurmaava huvila.

Kirja pursuilee ideoita kesäkotiin, mökkeihin, puutarhaan ja huviloihin. Vierailulla käydään satumaisissa maisemissa kukkapaljouden keskellä, kasvihuoneen suojissa ja kesäkodeissa. Sivut on kirjoitettu kaikille meille viherpeukaloille, tuunaajille, kesäpaikasta haaveileville sekä kauniita koteja rakastaville. Inspiraatiot ja ideat ovat tässä, juuri käsillä, sinun poimittavissasi - hurmaavan huvilan ovi on jo raollaan - kurkkaa siis sisään kesän tunnelmaan.

"Hurmaava ja todella söpö, vaatimaton herkkä Ilona Pietiläinen, joka meilläkin täällä Norjassa kävi viime kesänä, on taas tehnyt ihan näköisensä kirjan. Paitsi että vaatimaton tää ei kyllä ole. :) Runsas, kaunis ja todella inspiroiva. Mun tekee mieli tehdä ehkä kymmenen uutta juttua meidän pihaan. Kirjasta löytyy siis inspiraatiota pihapuuhiin ja ihan konkreettisia vinkkejä miten teet vaikkapa pajuaidan tai remppaat halvalla uuden rappukäytävän. Kesäruokaohjeista ja kukkahoroskoopista puhumatakaan."  Kalastajan vaimo
  

Kirjailija

Ilona Pietiläinen

Ilona Pietiläinen (s. 1975) on valokuvaaja ja sisustustoimittaja. Hänen töitään on julkaistu valtakunnallisissa sisustuslehdissä. Ilona kuvaa tarinoita missä vain, metsässä, rannalla, puutarhassa ja kotimiljöössä.
 
"Mikään ei ole mahdotonta, jos vain tarpeeksi uskot siihen"
Ilona

Lue lisää

Kommentit