Hehkua elämään - Kuusi onnesi avainta (Minna Oulasmaa, Mika Pesonen)

Saatavuus: Loppu varastosta

5,00 €
  • Ilmestymisvuosi : 08/2016
  • Kirjailija : Mika Pesonen, Minna Oulasmaa
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912800
  • Sivuja : 220
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kenellä on onnesi avaimet? Onko parisuhdesoppasi kuumaa vai haaleaa? Potkut – alku vai loppu? Miten innostus syntyy? Mitä Sexfullness® tarkoittaa?

Kun pari- ja seksuaaliterapeutti pohtii pankkimiehen kanssa elämän suuria kysymyksiä, tuloksena on yllättäviä ja tuoreita oivalluksia elämän merkityksestä, työstä, onnellisuudesta, parisuhteesta ja seksuaalisuudesta. Mukana on mausteena on lukuisia koskettavia ja todellisia tarinoita, myös kirjoittajien omasta elämästä.

Saat kirjasta mieluisan kaverin, olitpa sitten mies tai nainen, nuori tai vanha, sinkku tai suhteessa, perheellinen tai perheetön. Teos sopii erinomaisesti ensimmäiseksi elämäntaito-oppaaksi, mutta se on riittävän syvällinen ja tuore jo paljon elämää kokeneelle. Miehinen näkökulma on myös vahvasti esillä.

Kirjan kohti käyvät kysymykset ja mielenkiintoiset tehtävät johdattavat katsomaan elämää uusin silmin. Jokaiseen lukuun liittyy kaava, jonka avulla pääsee käsiksi oman elämänsä merkittäviin asioihin, kuten arvoihin, innostuksen lähteisiin, vastoinkäymisten, kärsimyksen ja pettymysten käsittelyyn sekä Sisäisen säätelijän ja Sexfullnessin® uudistavaan voimaan.

Lähde löytöretkelle ja tutustu itseesi! Et ehkä saa valmiita vastauksia, mutta voit löytää avaimet parempaan elämään ja jo kadonneeksi uskomaasi onneen. Löydä uutta hehkua elämääsi!

Minna Oulasmaa työskentelee Väestöliitossa parisuhde- ja seksuaaliterapeuttina. Hän on tehnyt työtä yli 20 vuotta parien ja perheiden parissa. Hän on erittäin kysytty ja kehuttu luennoitsija ja valmentaja.

Mika Pesonen on hypännyt sijoittajan maailmasta asiakaskokemuksen ammattilaiseksi. Hän valmentaa työnantajansa myyjille ja esimiehille asiakaskokemuksen lisäksi innostumista, motivaatiota sekä vaikuttavaa esiintymistä. Aiemmin hän on kirjoittanut suositun Säästäjästä sijoittajaksi – kirjan ja yli 500 sijoittamisaiheista lehtikolumnia.

Piirros ja kirjan kuvitus: Annika Mannström. 
Mika_Pesonen_Minna_Oulasmaa 

Arvostelut

Kuuntele Yle Puheen haastattelu 30.8.2016

"Pankkialalla valmentajan toimivalta Mika Pesoselta ja pari- ja seksuaaliterapeutti Minna Oulasmaalta on ilmestynyt onnelliseen elämään opastava Hehkua elämään -kirja. Tavallisille ihmisille tarkoitetussa kirjassa käsitellään paljon myös parisuhdetta ja seksuaalisuutta."
Sunnuntaisuomalainen 28.8.2016, Mia Rouvinen

"Hehkua elämään – kuusi onnesi avainta -uutuuskirjan kirjoittaneet Oulasmaa ja Pesonen tapasivat toisensa reilut kaksi vuotta sitten deittipalvelussa. Oltuaan yhdessä puolitoista vuotta he kirjoittivat yhteisen kustannussopimuksen. Kirja ilmestyy elokuun lopussa."
Menaiset.fi


Kirjailija

Mika Pesonen

KTM Mika Pesonen on työskennellyt mm. taloustoimittajana, työeläkeyhtiön salkunhoitajana, perustanut Valtion Eläkerahaston osakesalkun sekä toiminut sijoitusten johtotehtävissä työeläkeyhtiössä. Hän on käynyt osakerahastoilla kauppaa miljardeilla euroilla.

Lue lisää

Minna Oulasmaa

Minna Oulasmaa työskentelee Väestöliitossa parisuhde- ja seksuaaliterapeuttina. Hän on tehnyt työtä yli 20 vuotta parien ja perheiden parissa.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista