Haudatut muukalaiset (pokkari) (Leighton Gage)

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2011
  • Kirjailija :
  • Kustantaja : Helsinki-kirjat
  • ISBN : 9789525874891
  • Sivuja : 365
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Puistosta, läheltä eteläisen pallonpuoliskon suurinta kaupunkia São Paoloa löytyy salainen hautausmaa. Tunnistamattomien ruumiiden joukossa on 24 lasta, jopa vauvoja. Ja mikä pahinta, ruumiiden osia puuttuu.

Brasiliassa katoaa vuosittain 32000 ihmistä, mutta harvemmin kokonaisia perheitä. Nyt sellainen on kadoksissa. Ministeri ja poliisijohto pelkäävät, että silpomismurhista leviäisi huhuja satanistikultista, joka voisi haitata turismia. Tapaus yritetään painaa villaisella. Lopulta tutkinta päätyy poliisikomissaari Mario Silvalle.

Toisin kuin monet työtoverinsa, komissaario Silva on rehellinen mies. Häntä raivostuttaa kaikkialla rehottava rikollisuus. Toisaalta Silva ei itsekään epäröi rikkoa lakia, jos sen avulla korruptoituneessa maassa oikeus lopulta voittaa.Gagen synkkä jännitystarina vangitsee lukijansa heti ensimmäiseltä sivulta. Hän kuvaa maata, jossa henki on halpa, korruptio on elämäntapa ja kaikilla melkein kaikilla on hintansa.Leighton Gage (s. 1942) on menestyneen mainosuran tehnyt jännityskirjailija.

Jo kolme Mario Silva -jännitysromaania kirjoittanut Gage puhuu kuutta kieltä ja asuu osan vuodesta vaimonsa kotimaassa Brasiliassa, osan Floridassa. Hänellä on tytär ja kolme lastenlasta Pariisissa, tytär Hollannissa ja kaksi tytärtä Yhdysvalloissa. Myös Euroopassa asunut Gage vierailee jälleen Helsingissä syksyllä 2010, juhlistamassa suomennostaan.

Kommentit