Tarjous

Fitoona - Terve ja vahva minä! ( Oona Tolppanen, Jere Virtanen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 23,90 €

Tarjoushinta 12,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2016
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789526618593
  • Sivuja : 192
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Oona Tolppanen on kaikenikäisten hyvinvoinnin ja liikunnan esikuva ja fitnesskaunotar, jolla on sosiaalisessa mediassa yhteensä yli 100 000 seuraajaa.

FitOona - Terve ja vahva minä! -kirja on Oonan näköinen ja oloinen - paljon kauniita ja esteettisiä kuvia sekä innostavia vinkkejä ja ohjeita hyvinvoinnista, treenaamisesta, ravinnosta, palautumisesta ja hyvästä fiiliksestä. Kirja on suunnattu hyvinvointiin panostavalle lukijalle.

Oona Tolppanen on monipuolinen urheilija, liikkuja ja hyvinvoinnin esikuva. Oona nousi jo 15-vuotiaana naisten jalkapalloliigan, mutta vakavat loukkaantumiset romuttivat lahjakkaan nuoren tytön unelman nousta jalkapallon absoluuttiselle huipulle. Lääkärit pitivät Oonan paluuta kilpaurheiluun epätodennäköisenä jatkuvan loukkaantumiskierteen takia.

Oonan kuntoutusprojekti sytytti intohimon salitreenaamiseen, suorituskyvyn maksimointiin ja omaan hyvinvointiin. Oman kehon toiminta ja optimointi nousivat kaiken edelle. Samalla heräsi mielenkiinto kertoa omasta arjesta ja tekemisestä blogin muodossa.

Kolme vuotta myöhemmin Oona on yksi Suomen suosituimmista hyvinvointibloggareista, vuoden 2013 Suomen googlatuin naisurheilija, urheilun moniottelija ja liikunta-alan tiukka ammattilainen, joka elää niin kuin muille opettaa. Nuoresta iästä lähtien palanut vahva kilpailuvietti roihuaa edelleen!

Fitoona – Terve ja vahva minä on sekoitus Oonan arkea, vinkkejä, filosofiaa ja toinen toistaan upeampia kuvia. Oonan käsittelyyn kirjassa pääsevät muun muassa liikunta, ravinto, lepo, loukkaantumiset ja motivaatio. Tämä kirja on tehty inspiroimaan ja motivoimaan kaikkia omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneita.

Kommentit