Et kuitenkaan usko - Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä -pokkari (Ville Haapasalo, Kauko Röyhkä, Juha Metso)

Saatavuus: Loppu varastosta

8,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Ville Haapasalo aloitti opinnot Leningradin teatteriakatemiassa vuonna  1991. Hän ei puhunut sanaakaan venäjää. Hän asui järkyttävissä  kellariloukoissa, näki vapaaehtoisesti nälkää ja joutui useita kertoja  ryöstetyksi ja hakatuksi.

Lopulta hän päätyi kaikkien aikojen  suosituimpaan venäläiseen elokuvaan. Siitä alkoi uskomaton ura  elokuvatähtenä ja julkisuuden henkilönä, joka nykyään rankataan Forbes-talouslehdessä Venäjän "kolmanneksi arvokkaimmaksi kasvoksi".

Tässä  suorasukaisessa haastattelukirjassa Ville kertoo uskomattomista  kokemuksistaan gangstereiden, oligarkkien ja sotaherrojen vieraana ja  siitä, miten hän oppi rakastamaan villiä ja mahtavaa naapurimaatamme.


Kauko Röyhkä on kirjannut muistiin Villen uskomattomat vaiheet Venäjän jälleensyntymisen vuosina. Tarina on hulvattoman hauska ja rankka eikä aina kovin kaukana paroni von Münchhausenin muisteloista. Juha Metson valokuvat rakentavat tarinalle toisen ulottuvuuden, jossa näkyvät itänaapurin kurjuus ja korskeus.

"Kauko Röyhkän haastattelukirjasta on ehtinyt jo nyt muodostua hitti. Ei mikään ihme. Ville Haapasalon elämänkokemukset sekä kirjan mielenkiintoiset aiheet ja tyylikäs toteutus muodostavat kokonaisuuden, jota voi suositella kenen tahansa kirjahyllyyn. On oikeastaan turha pohtia, onko kaikki Haapasalon kertoma totta. Todellisuus kun ei tunnetusti saisi koskaan tulla hyvän stoorin tielle." Dome.fi

Reissusta tulee ikimuistoinen ja lopputuloksesta hauska. Haastattelun tunnelma välittyy elävästi. Röyhkän ja Metson Ville Haapasalo "Et kuitenkaan usko.." kääntää uuden sivun venäläisyyteen. Mainiot kuvat vievät matkalle, jolle ei itse muuten pääsisi." Kotiliesi 26/2013

Katso kirjan traileri Youtubesta

Lataa kansikuva TÄSTÄ

Kirjan Facebook-sivut

Helsingin Sanomat

Tiedonantaja-lehti


Katso kirjan traileri Youtubesta

 

[youtube Jf2Jfi3mc-s]

Kirjailija

Kauko Röyhkä

Kauko Röyhkä (s. 1959) on tunnettu rockmuusikko ja kirjailija. Hänen esikoislevynsä ja -romaaninsa ilmestyivät 1980. Proosan ja laulujen ohella hän on tehnyt myös kaksi valokuva/historiateosta valokuvaaja Juha Metson kanssa. Kauko Röyhkä on alunperin kotoisin Oulusta, mutta asuu nykyisin Turussa.

Lue lisää

Ville Haapasalo

Juha Metso

Juha Metso kuuluu niihin harvoihin suomalaisiin valokuvataiteilijoihin, jotka ovat menestyneet sekä sanomalehti- että taidevalokuvauksen parissa. Hänet on palkittu mm. Vuoden lehtikuvaajana ja Vuoden reportaasikuvaajana, ja hänen näyttelynsä sekä Suomessa että ulkomailla ovat tuoneet hänelle paitsi näkyvyyttä myös ammatillista arvostusta. Katso Juhan kotisivut http://www.juhametso.com/

Lue lisää

Kommentit