Tarjous

Emman makea joulu - Herkut, lahjat, koristeet (Emma Iivanainen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 28,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 09/2016
  • Kirjailija : Emma Iivanainen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912602
  • Sivuja : 144
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kansainvälistä uraa tekevä kakkutaiteilija Emma Iivanainen jakaa tässä kirjassa ihanimmat joulureseptinsä – mielikuvituksellisia konvehteja, leivoksia, pullia, jäätelöitä ja kakkuja joulun herkkupöytään. Tästä kirjasta löydät makean joulun inspiroivimmat ideat sidottuna kauniiseen pakettiin. Miltä kuulostavat salmiakkikonvehdit, vaaleanpunaiset donitsipiparkakut ja valuvalla valkosuklaalla kuorrutettu Winter wonderland cake?

Kirja sisältää yli 70 kekseliästä ideaa jouluisiin herkkuihin, lahjoihin ja koristeluihin. Reseptejä löytyy perinteisistä suosikeista täysin uusiin tuttavuuksiin. Monet kirjan herkuista valmistuvat helposti ilman monimutkaisia vaiheita – tällöin aikaa jää koristelusta nauttimiseen!

Tästä alkaa unelmiesi joulu!

Emma on tehnyt kansainvälistä uraa ja hänen suunnittelemiaan ja valokuvaamiaan kakkuja nähdään säännöllisesti maailmanlaajuisesti leviävissä leivonta-alan lehdissä, kuten Cakes & Sugarcraft ja Wedding Cakes. Emma kirjoittaa säännöllisesti myös suomalaisiin ruoka-alan lehtiin, kuten Maku-lehteen, ja ylläpitää omaa blogiaan Painted by Cakes, joka on Suomen suosituimpia ja kansainvälisimpiä ruoka-alan blogeja. Emman aiempia kirjoja ovat Kakkutaidetta kotikeittiössä (2014), Emman kakut leivokset ja jäätelöt (2015) sekä Emman makeat piirakat (2016).

Kirjailija

Emma Iivanainen

Emma Iivanainen on itseoppinut kakkutaiteilija ja leivontakirjailija, jonka Suomen käsityön museo valitsi vuoden käsityöläiseksi vuonna 2013. Emma kirjoittaa säännöllisesti kansainväliseen Cakes & Sugargraft -lehteen sekä kotimaiseen Kaneli & sokeri -lehteen. Emma pitää Maku-lehden verkkosivuilla omaa blogiaan Painted by Cakes.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kakkutaidetta kotikeittiössä (Emma Iivanainen)

Kakkutaidetta kotikeittiössä (Emma Iivanainen)

Normaalihinta: 14,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

Emman kakut, leivokset & jäätelöt (Emma Iivanainen)

Emman kakut, leivokset & jäätelöt (Emma Iivanainen)

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

Emman makeat piirakat (Emma Iivanainen)

Emman makeat piirakat (Emma Iivanainen)

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 14,90 €