Biteistä bisnestä! – Digitaalisen liiketoiminnan käsikirja (Mika Ruokonen)

Saatavuus: Varastossa

23,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 03/2016
  • Kirjailija : Mika Ruokonen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912190
  • Sivuja : 237
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Lataa tästä ilmainen näyteluku!

Käsikirjan tavoitteena on tarjota lukijalleen rautaisannos digitaalisen liiketoiminnan johtamisen käytäntöjä ja ajatusmalleja, joiden avulla yritys voi proaktiivisesti johtaa toimintaansa kohti digitaalista edelläkävijyyttä, joka kestää kansainvälisen kilpailun tuoman paineen.

Digitaalista liiketoimintaa katsotaan tässä kirjassa erityisesti toimintana, jossa yrityksen pääasiallinen myytävä tuote tai tuotteilleen tarvitsema jakelukanava on – jo nyt tai lähitulevaisuudessa – digitaalisessa muodossa.

Kirja kuvaa, miten digitaalinen murros tyypillisesti toimialalla etenee ja mitä yritykseltä vaatii digitaalisten palveluiden moderni kilpailukenttä. Lisäksi kirja kuvaa, mitä yrityksen tulee tehdä, jotta sen digitaalinen tuote tai palvelu on jatkuvasti kilpailukykyinen ja jotta sen organisaatio, esimiehet ja tiimit ovat jatkuvasti iskukykyisiä.

Käsikirja sisältää havainnollistavia kuvia, taulukoita ja muistilistoja, joiden avulla tarjotut käytännöt ja ajatusmallit on helppo ja nopea omaksua lukijan omassa arjessa. Kirja on rakennettu siten, että sen suosituksia ja johtopäätöksiä voi hyödyntää yrityksen useassa eri funktiossa.

Kokonaisuutena syntyy kattava kuva siitä, miten digitaalisia palveluita kehittävää yritystä voidaan johtaa menestyksekkäästi.

Kauppatieteiden tohtori Mika Ruokonen toimii Sanoma Digital Finlandilla liiketoimintayksikön johtajana.

Arvostelut

"Jos digitaalisuus tuntuu (vasta) kolkuttelevan yrityksen ovelle, Mika Ruokosen Biteistä bisnestä auttaa alkuun. Se on nimensä mukaisesti käsikirja: miten digitaalisuus muutetaan euroiksi, palvelukokemukseksi ja tuotekehitykseksi sekä miten digiosaajia johdetaan. Kirja on helppolukuinen, se ei pelottele, ei saarnaa. Lukija voi miettiä, missä vaiheessa yrityksen ja työpaikan digitalisaatio on voisi olla." Työ Terveys Turvallisuus 2/2016, Merja Karjalainen

Kirjailija

Mika Ruokonen

Kauppatieteiden tohtori Mika Ruokonen toimii Sanoma Digital Finlandilla liiketoimintayksikön johtajana.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista