Tarjous

Baarien mies - 30 vuotisjuhlapainos (M.A. Numminen)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 21,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 08/2016
  • Kirjailija : M. A. Numminen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912671
  • Sivuja : 196
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

M. A. Nummisen Baarien mies iski 80-luvun puolivälissä yhden sukupolven tajuntaan ja siitä tuli kulttikirja, joka kourassa kierrettiin keskiolutkuppiloita ympäri Suomen nauttimassa tunnelmasta ja kolmannen veroluokan oluesta. Kirja on jo kauan ollut loppuunmyyty, mutta sen maine elää ja kasvaa.

30 vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen Baarien mies ilmestyy nyt uudella esipuheella varustettuna juhlapainoksena. Se on yhä ”tosiofiktiivinen romaani” ja veijaritarina 132 keskiolutbaarista, ja päähenkilö on yhä nimeltään Numminen.

Keskiolutbaarit ovat Suomesta liki kadonneet, ja tämä kirja on elävä muistomerkki niille ja niiden ihmisille. Yhtymäkohdat uusien sukupolvien olutkulttuuriin ovat silti selvät: oluen nauttimiseen liittyy aina hyvä seura. Nostetaan siis sille ”olut, pieni kahvi ja munkki”!

Mauri Antero Numminen (s. 1940) on suomalaisen kulttuurin suuria hahmoja, joka ei ole pelännyt loikkia korkea- ja kansankulttuurin rajan yli. Muusikkona, taiteilijana ja kirjailijana tunnettu ja rakastettu Numminen on sekä Åbo Akademin että Helsingin yliopiston kunniatohtori.

”Kirja on loistava.” – Pari kaljaa -blogi

Kirjailija

M. A. Numminen

Mauri Antero Numminen (s. 1940) on suomalainen pitkän linjan muusikko, taiteilija ja kulttuurin monitoimimies. Hänet tunnetaan erityisesti omaperäisestä lauluäänestään sekä lastenlauluistaan. Numminen on toiminut uransa aikana muun muassa laulajana, säveltäjänä, sanoittajana, kirjailijana, runoilijana, näyttelijänä, tuottajana ja lyhytelokuvien ohjaajana.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pauli Hanhiniemi - Kerran elettyä (Pauli Hanhiniemi)

Pauli Hanhiniemi - Kerran elettyä (Pauli Hanhiniemi)

Normaalihinta: 26,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

Kummeli – Erittäin hyvin sanottu (Tuomas Marjamäki)

Kummeli – Erittäin hyvin sanottu (Tuomas Marjamäki)

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

Pate Ikurista (Pauli Mustajärvi)

Pate Ikurista (Pauli Mustajärvi)

Normaalihinta: 26,90 €

Tarjoushinta 9,90 €