Tarjous

Armanin maailma -pokkari (Kauko Röyhkä, Arman Alizad)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 7,90 €

Tarjoushinta 6,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 07/2015
  • Kirjailija : Kauko Röyhkä, Arman Alizad
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-193-3
  • Sivuja : 240
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Suosittu Armanin maailma nyt pokkarina!

Arman Alizad tekee tv-sarjan maailman vaarallisimmista kamppailulajeista niiden syntysijoilla ja ottelee mestareita vastaan. Hän viettää viikkoja kamputsealaisslummin pullonkerääjänä, brasilialaisen huumejengin vieraana ja intialaisten ruumiinpolttajien luona ja melkein menehtyy suolistoinfektioon ja vuoristotautiin Nepalissa. Miksi räätäli ja muotitoimittaja riskeeraa oman terveytensä ja henkensä menemällä paikkoihin, joihin kukaan muu toimittaja ei halua astua jalallaan?

Armanin uskomatonta tarinaa on painettu jo 10 000 kappaletta. Nyt suositun mediapersoonan kertomukset jatkavat elämäänsä myös pokkarina.

Katso kirjan traileri Youtubesta

Arvostelut

"ARMAN ALIZAD on kuuden vuoden aikana käynyt yli kahdessakymmenessä maassa. Ensin Alizad kiersi maailmaa kamppailulajien perässä Kill Arman -sarjassa. Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelmassa hän tutustui vaikeissa olosuhteissa elävien yhteisöjen arkeen. Nyt reissukokemukset on koottu Armanin maailma -teokseen (Docendo 2014)." Mondo 1/2015, Minttu Poutanen

Kirjailija

Kauko Röyhkä

Kauko Röyhkä (s. 1959) on tunnettu rockmuusikko ja kirjailija. Hänen esikoislevynsä ja -romaaninsa ilmestyivät 1980. Proosan ja laulujen ohella hän on tehnyt myös kaksi valokuva/historiateosta valokuvaaja Juha Metson kanssa. Kauko Röyhkä on alunperin kotoisin Oulusta, mutta asuu nykyisin Turussa.

Lue lisää

Arman Alizad

Arman Alizad on kolmella Venla-patsaalla palkittu televisiotuottaja ja toimittaja. Hänen tuotantoyhtiönsä Armanin Maailma Oy:n sarjat ovat kaikki kansainvälisessä jakelussa ja hänen esikoistuotantonsa Kill Arman on esitetty 135 maassa.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista