Antti Tapani (Antti Tuisku, Antti Aro, Anton Vanha-Majamaa)

Saatavuus: Loppu varastosta

27,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Antti Tuisku on Suomen suurin poptähti, mutta kuka on Antti Tapani?

Koko kansan tuntema Antti Tuisku on eri ihminen kuin yksityisyyttään varjeleva Antti Tapani, joka on selviytynyt rankoista nuoruuden kokemuksista: koulukiusaamisesta, läheisriippuvuudesta ja vaikeista seurustelusuhteista. Vuonna 2004 Antti Tuisku singahti vain 19-vuotiaana Siwan kassalta supertähteyteen ja saman tien ivan ja epäilyn kohteeksi. Hänet leimattiin nopeasti laulutaidottomaksi levy-yhtiön tuotteeksi. Keikoilla lavalle lentelivät pullot ja kolikot. Media revitteli.

Aluksi Antti uskoi itsekin, että pohjoiset juuret pitäisivät Rovaniemen pojan jalat maassa. Kun suosio Idols-menestyksen jälkeen notkahti ja väki kaikkosi keikoilta, tapahtuikin kaikkea muuta. Antti löysi itsensä etsimästä selkääntaputtelua ja vahvistusta itsetunnolleen. Nousu takaisin huipulle vaati kipeän menneisyyden kohtaamista. Todellista rohkeutta uskoa itseensä.

Kaikilla on tarina, jota kerrotaan vain harvoille ja valituille. Tarina, joka koulii ja koettelee. Tekee meistä sen, mitä me tänä päivänä olemme. Lue Antti Tuiskun elämäkerta.

Kirjailija

Antti Tuisku

Antti Aro

Anton Vanha-Majamaa

Kommentit