Äitinä huipulla - Riitta-Liisa Roposen tarina (Riitta-Liisa Ropponen, Taru Schroderus)

Saatavuus: Varastossa

23,50 €

Kuvaus

Lisätiedot

Riitta-Liisa Roponen on hiihtänyt maailman huipputasolla jo 15 vuoden ajan. Kolme MM-kultaa ja yhden olympiapronssin urallaan hiihtänyt Roponen on kilpaillut koko uransa äitinä.

Riitta-Liisa aloitti yhteiselämän Toni Roposen kanssa vuonna 2003 ja seuraavana keväänä Riitta-Liisa synnytti Ida-tyttären. Perfektionistina harjoittelun suhteen tunnettu

hiihtäjälupaus oli valintojen edessä – ura siirtyisi syrjään joko vuodeksi tai jopa loppuelämäksi, mikäli äitiyden ja huippu-urheilun yhdistäminen ei tulisi onnistumaan. Näistä hetkistä alkoi tarina huippu-urheilevasta äidistä.

Äidit kohtaavat tilanteita, joissa he joutuvat tekemään valintoja ja miettimään, mikä on heille elämässä tärkeintä. Äitinä huipulla -kirja antaa realistisen kuva siitä, minkälaisia kompromisseja ja uhrauksia huippu-urheileva äiti on joutunut tekemään.

Kirja pureutuu hiihtoon ja huippu-urheiluun, ja käy läpi Riitta-Liisa Roposen uraa, joka jatkuu tuleviin talviolympialaisiin. Kirja käsittelee elämää tavoitteellisen huippu-urheilun ja äitiyden ympärillä sekä asioita ja haasteita, joita kaikki äidit kokevat omassa elämässään.

Erityisesti työ-orientoituneet uranaiset ovat hankalassa tilanteessa pyrkiessään menestymään haasteellisissa tehtävissä ja olemaan silti täydellisiä äitejä.

Kirjailija

Taru Schroderus

Taru Schroderus on terveydestä, liikunnasta ja hyvinvoinnista kirjoittava toimittaja, aktiivinen kuntourheilija ja kahden lapsen äiti.Lue lisää

Riitta-Liisa Ropponen

Riitta-Liisa Roponen on hiihtänyt maailman huipputasolla jo 15 vuoden ajan. Kolme MM-kultaa ja yhden olympiapronssin urallaan hiihtänyt Roponen on kilpaillut koko uransa äitinä.Lue lisää

Kommentit