Äijäruokaa (Janne Pekkala)

Saatavuus: Varastossa

23,50 €
  • Ilmestymisvuosi : 09/2017
  • Kirjailija : Janne Pekkala
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789527196267
  • Sivuja : 180
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

ÄIJÄT eivät syö terveellisesti ja monipuolisesti! Vai syövätkö?

Kun tunnettu kokki ja ruokakirjailija Janne Pekkala huomasi, että henkilövaa´an numerokiekko alkoi kiertää toista kierrosta ja olo oli nuutunut aamuisin, syntyi päätös muuttaa elämäntapoja. Janne muutti syömätapojaan ja aloitti kuntoilun. Hän otti yhteyttä personal trainer Toni Väyryseen ja apteekkari Janne Leinoon, jotka auttoivat kuntoremontissa alkuun. Pekkala piti omasta kuntoremontistaan päiväkirjaa. Samalla hän innostui kokkaamaan itselleen ja perheelleen hyvää, mutta hieman kevyempää ruokaa.

Tästä seikkailusta ja muutoksesta syntyi kirja Äijäruokaa – Syömällä hyvä olo. Kirja on suunnattu jokaiselle miehelle, joka haluaa syödä hyvin, mutta kiinnittää myös huomiota ruoan terveellisyyteen.

Äijäruokaa – Syömällä hyvä olo -kirja auttaa jokaista äijää syömään hieman terveellisemmin mausta tinkimättä. Kirjassa on 50 reseptiä sekä Janne Pekkalan oma kuntoremontti hauskana päiväkirjakuvauksena.

Lisäksi hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijat Toni Väyrynen ja Janne Leino kertovat yksinkertaiset vinkit jokaiselle äijälle hieman parempaan kuntoon. Kirjan ruokareseptit ovat kuten tekijänsä – hauskoja, elämänmakuisia ja nyt hieman enemmän hyvinvointia tukevia.

Kirjailija

Janne Pekkala

Janne Pekkala on koko kansan tuntema herkullisen äijäruoan hallitseva kokki ja ruokakirjailija. Hänellä on pitkä kokemus kokkaamisesta televisiossa ja radiossa. Pekkala on tehnyt televisioon yli 300 ruokaohjelmaa ja radioon reilusti yli 500 ohjelmaa. Keittokirjoja hän on kirjoittanut lukuisia vuosien varrella ja kirjoja käännetty myös viroksi, saksaksi ja unkariksi.Lue lisää

Kommentit