21 oppituntia maailman tilasta

Saatavuus: Loppu varastosta

29,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2018
  • Kirjailija : Yuval Noah Harari
  • Kustantaja : Bazar
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Yuval Noah Hararin ensimmäinen teos Sapiens katsoi menneisyyteen, ja viime syksynä suomeksi ilmestynyt Homo deus tulevaisuuteen. Uutuuskirja 21 oppituntia maailman tilasta on tukevasti kiinni nykyajassa. Teoksellaan Harari auttaa meitä hahmottamaan maailmaa, jonka ymmärtäminen on yhä vaikeampaa.Mitä Donald Trumpin nousu valtaan merkitsee? Mitä voimme tehdä epidemian lailla leviäville valeuutisille? Miksi liberaali demokratia on kriisissä?

Mitä meidän tulisi tehdä terrorismille? Entä mitä voimme opettaa lapsille koulussa, kun tiedämme niin vähän maailmasta, jossa he tulevat aikuisina elämään? 21 oppituntia maailman tilasta tarttuu Hararin jo tutuksi tulleella tyylillä kiinni maailman tämän hetken suurimpiin ongelmiin. Kirjassa pohditaan, mitä syvempää merkitystä nykyhetken tapahtumilla on ja mitä me voimme yksilöinä tehdä selvitäksemme jatkuvista, tasapainoamme horjuttavista muutoksista.

Kirjailija

Yuval Noah Harari

Harari opettaa Jerusalemin Hebrew-yliopistossa erityisaloinaan maailmanhistoria, keskiajan historia sekä sotahistoria. Hänen tutkimuksensa keskittyy laajoihin kysymyksiin: Mikä on historian ja biologian välinen suhde? Mikä on olennaisin ero homo sapiensin ja muiden eläinten välillä? Onko ihmisistä tullut onnellisempia sitä mukaa kun historiamme on selvinnyt? Hararin avoin verkkokurssi A Brief History of Humankind on kerännyt jo yli 100 000 osallistujaa ympäri maailmaa. Harari on saanut kaksi kertaa Polonsky-palkinnon, joka jaetaan vuosittain luovuudesta ja omaperäisyydestä humanistisissa tieteissä. Sapiens on kansainvälinen menestysteos, jonka käännösoikeudet on myyty 30 eri kielelle.Lue lisää

Kommentit