100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen (Riku Aalto, Lasse Seppänen)

Saatavuus: Varastossa

15,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 05/2016
  • Kirjailija : Riku Aalto, Lasse Seppänen
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789526618692
  • Sivuja : 200
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Konkreettinen ja kansantajuinen apuväline jokaiselle liikunnan aloittajalle. Kirjassa esitetään kysymys tai väite liikunnan aloittamiseen ja harrastamiseen liittyen, ja sen jälkeen annetaan konkreettinen vastaus, vinkki tai ohje. Kirja on helppo- ja nopealukuinen, mutta ymmärrettävä opas, jossa asiantuntijoiden avulla tarjotaan luotettavaa, ajankohtaista ja turvallista tietoa liikunnasta.

Kirjailija

Riku Aalto

Riku Aalto on yksi personal trainingin uranuurtajista Suomessa. Hän on työskennellyt pitkään koulutustehtävissä liikunta-alan ammattilaisten, kuten kuntosaliohjaajien ja personal trainereiden kouluttajana. Lisäksi hän on toiminut useiden lajien kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden kuntovalmentajana. Hän on myös toiminut harjoittelun asiantuntijana mm. Fitness- ja Juoksija-lehdissä, Helsingin Sanomissa ja Fit4You-TV-ohjelmassa. Fysioterapeutin pohjakoulutustaan Aalto on täydentänyt ammattivalmentaja- ja liikuntahallintotutkinnoilla sekä personal trainer -koulutuksella.

Lue lisää

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen on mentaaliseen personal trainingiin erikoistunut personal trainer. Hän on Suomen kokenein personal trainereiden kouluttaja sekä fysiikkavalmennuksen että mentaalivalmennuksen saralla. Lasse on koulutukseltaan ammattivalmentaja (Veat), lisensioitu personal trainer (EHFA) sekä NLP Associate Trainer.Lue lisää

Kommentit